Kamera GoPro Fusion na testiranju kod sportaša i medija

GoPro je među više od 20 tisuća prijava odabrao partnere za pilot-projekt testiranja Fusion kamere.

Martina Čizmić | 19.07.2017. / 07:26

Slika nije dostupna (Foto: Zimo)

Iako nova kamera GoPro Fusion još nije službeno predstavljena javnosti, već se očekuje da će se to dogoditi do kraja godine, započeli su sa zanimljivim pokusnim projektom tijekom kojeg će produkcijski odjeli i stručnjaci zaduženi za kreiranje digitalnog sadržaja isprobati ovu zanimljivu kameru.

Tako su među prvim korisnicima sferne kamere GoPro 5.2 K sportski klub Golden State Warriors, TV kuće USA TODAY, FOX Sports, kao i kompanije AccuWeather, Digital Domain, Getty Images, Legend 3D, Inc., Rapid VR, RYOT te poznati vlogger Louis Cole (FunForLouis) koji će uz pomoć najnovije kamere GoPro bilježiti detalje sa svojih putovanja i tako s ostalim pokusnim korisnicima pokazati kreativni potencijal Fusiona.

U kompaniji GoPro uvijek smo surađivali sa stručnjacima koji najbolje mogu pokazati potencijal naših proizvoda. Budući da Fusion može biti najsvestraniji alat za izradu sadržaja ikad napravljen, očekujemo doista velike stvari, rekao je Nicholas Woodman, osnivač i CEO tvrtke GoPro. Izuzetno smo uzbuđeni da ćemo kameru Fusion dati na korištenje stručnjacima kako bismo vidjeli sadržaj koji stvaraju, ali i dobili povratne informacije koje će nam pomoći da poboljšamo cjelokupno korisničko iskustvo kad Fusion predstavimo široj publici, kasnije ove godine.



Partneri u projektu odabrani su među više od 20.000 podnositelja zahtjeva – od medija koji se bave vijestima, prognozom vremena i sportom, pa sve do pojedinaca koji videozapise koriste kako bi najbolje prenijeli iskustva sa svojih putovanja.

Uzbuđeni smo što će naši fotografi i videografi imati priliku isprobati kameru Fusion. Raznolik raspon sadržaja koji proizvodimo – od izvještavanja s „crvenog tepiha“ do snimanja „udarnih“ vijesti –omogućuje našim korisnicima pristup informacijama koje su prije bile nedostupne i jedva čekamo vidjeti kako će Fusion poboljšati našu ponudu, istaknuo je Anthony Holland Parkin, voditelj VR odjela kompanije Getty Images..

Proces prijave programa GoPro Fusion Pilot ostaje otvoren pa ako želite isprobati ovu zanimljivu kameru, ispunite obrazac, a mi vam želimo sreću u odabiru.

Inače, GoPro će kasnije ovog ljeta uključiti još više pilot-partnera u program. Tko zna, možda netko od njih bude i iz Hrvatske.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti