Honor pametni telefoni napokon u Hrvatskoj

Sve popularnija marka pametnih telefona Honor sa svojim modelima Honor 5x i Honor 7 privući će ljubitelje modernog dizajna i kreativne tehnologije, a ovi pametni telefoni dostupni su u svim Tele 2 centrima u Hrvatskoj

Saša Fišter sasa@zimo.co | 19.04.2016. / 10:58

Slika nije dostupna (Foto: Zimo)

Dugoočekivani Honor pametni telefoni, modeli 5x i 7, napokon su stigli u Hrvatsku, a u prodaji su u svim Tele2 centrima.

Tele2 je pripremio i poseban paket za sve svoje pretplatnike. Naime, svim postojećim i budućim pretplatnicima koji se odluče za tarifu Raspali, a koja uključuje neograničene pozive i SMS poruke za 85 kuna mjesečno, Honor 5x bit će dostupan po cijeni od 149 kuna. Cijena modela Honor 5x u Tele2 prepaid paketima je 2,349.00 kuna, a model Honor 7 prodaje se po cijeni od 2.899 kuna. Oba modela uređaja dostupna su u sivoj i srebrnoj boji.

Honor 7 – moderni telefon za digitalnu generaciju

Honor 7 najbolje utjelovljuje filozofiju tvrtke koja generaciji Y želi ponuditi superiorno iskustvo korištenja mobilnog interneta. Atraktivni uređaj iz Honor radionice dolazi s metalnim kućištem, koje je dorađeno air brush tehnikom, a u sebi sadrži široku lepezu inovativnih pametnih funkcija te multimedijalnih mogućnosti koje se odabiru uz pomoć pametne tipke i čitača otiska prsta. Uređaj posjeduje 5,2-inčni Full HD zaslon, tvrtkin vlastiti 64-bitni Kirin 935 SoC vlastitom A-53 jezgrom te 3 GB RAM-a. Honor 7 korisnicima nudi izbor između 16 i 64 GB interne memorije, dok matična ploča u obliku slova L onemogućuje pregrijavanje uređaja.

Može se pohvaliti i stražnjom 20-megapikselnom kamerom koja sadrži Sonyjev IMX230 senzor, dvostruku (dual tone) bljeskalicu, AF sustav s detekcijom faze te zaštitno safirno staklo. S prednje strane nalazi se 8-megapikselna kamera sa širokokutnom lećom. Ugrađena baterija s kapacitetom od 3100 mAh podržava brzo punjenje, što Honor 7 čini idealnim partnerom za sve koji su u pokretu, baš kao i ergonomsko 5.2-inčno kučište i pažljivo razmještene tipke koje omogućuju jedinstveno iskustvo korištenja samo jednom rukom, kakvo nije dostupno ni na jednom drugom pametnom telefonu do sad.

Revolucionaran čitač otisaka prstiju

Sve popularnija funkcija današnjih smartphone uređaja su čitači otisaka prstiju. Ono po čemu se Honor 7 ističe je brza verifikacija otiska prsta iz svih uglova te rad na točnosti skeniranja dodatnim skeniranjem prsta prilikom svakog dodira. Čitač podržava kontrolu intuitivnih gesti koja onda korisniku omogućuje obavljanje aktivnosti u rasponu od javljanja na telefon do snimanja fotografija. Također, čitač otisaka prstiju na stražnjoj strani uređaja djeluje i poput okidača fotoaparata, kako bi korisnik mogao snimiti savršen selfie bez potrebe okretanja uređaja.

Za sve kreativne ljubitelje dobre i kvalitetne fotografije, Honor 7 nudi izbor personaliziranih filtera. Tzv. good food način rada omogućuje snimanje profesionalnih snimki jela, a light-painting funkcija omogućava snimanje životopisnih umjetničkih fotografija.

Honor 5X – napredno korisničko iskustvo u svakom trenutku

Popularni Honor 5X dolazi s 5.5-inčnim Full-HD ekranom rezolucije 1920x1080 i još mnoštvom inovativnih funkcija i multimedijskih mogućnosti. Ovaj uređaj dio je druge generacije uređaja s metalnim tijelom i senzorom koji očitava otisak prsta, a sva njegova oprema usmjerena je prema naprednom korisničkom iskustvu u svakom trenutku korištenja.
“Honor 5x je rezultat rada najcjenjenijih stručnjaka, a uređaj je prošao intenzivna testiranja, uključujući i testiranje od strane 500 korisnika iz jedanaest zemalja. Upravo smo pomoću tih testiranja dobili proizvod vrhunskih performansi i multimedijalnih karakteristika koje su presudne za današnju digitalnu generaciju. Honor 5X pokazuje našu predanost kreiranju i pružanju superiornog mobilnog korisničkog iskustva, istovremeno šireći svoju prisutnost u svijetu.”, ističe George Zhao, predsjednik uprave Honora.
Metalik pozadina od ulaštene aluminijske legure i s dodatnim slojem od keramike, zajedno s posebnom tehnikom poliranja, čini Honor 5X prvoklasnim uređajem koji savršeno pristaje u dlan vaše ruke.

Performanse koje omogućuju besprijekorno korisničko iskustvo

S ugrađenim Qualcomm 64-bitnim osmojezgrenim procesorom s 2 GB RAM memorije i 16 GB memorije uređaja, Honor 5X osigurava vrhunske performanse te omogućuje igranje 3D igara uz pomoć GPU koji funkcionira jednako kao i na računalu. Uz kapacitet baterije od 3.000mAh, integriranu SmartPower 3.0 tehnologiju i osam načina uz koje štedi energiju, Honor 5x smanjuje brzinu trošenja baterije za 30 posto. Ovaj prvi metalni Honor uređaj ima tri utora za kartice — nano-SIM, micro-SIM, i microSD — što Honor 5X čini savršenim uređajem za digitalce koji često putuju.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti