Hrvati vole Doogee, ovo je F5 s cijenom od 940 kuna

Svako malo na mail i u Facebookov inbox dobijem poruku o nekom kineskom uređaju.

Saša Fišter sasa@zimo.co | 28.09.2015. / 19:35

Slika nije dostupna (Foto: Zimo)

Isplati li se kupiti? Kakvo mišljenje imate o njima? Ima li koji Doogee novi?

Sve su to pitanja na koje više manje imamo odgovore jer neke od uređaja testiramo, a o nekima pišemo novosti kako one izlaze. Činjenica jest da Hrvati vole Doogee, što radi njegove jeftine cijene, što radi same kvalitete uređaja. Naravno, ne možete uspoređivati Doogee sa Samsungom, HTC-om, ili iPhoneom, no isto tako ovi uređaji su čisto drugom cjenovnom razredu.

Doogee se pokazao kao dobar uređaj s niskom cijenom što većinom odgovara domaći kupcima. Ovaj puta F5 model dolazi s 5.5 inčnim FHD zaslonom IPS matricom OGS zaslonom i 64 bitnim osmerojezgrenim procesorom.

Osim toga, F5 ima i 3GB RAM-a te 16GB interne memorije dok za odlične slike zadužene su dvije kamere, prednja od 8MP, te prednja Samsungova od 16MP.

Dizajn samog uređaja spada u visoku klasu, što i pokazuju slike iz galerije, a posebnost je i čitač otisaka prstiju na stražnjoj stranicu uređaja odmah ispod kamere koja čita prst kako god ga okrenuli (360 stupnjeva).

Sam ekran proteže se od ruba do ruba, pa tako ukupno 82% prednje površine ispunjeno je FHD zaslonom. Sve to se isplati kupiti za 940 kuna (na što morate platiti PDV od 25%), znači sve kupa vas ispadne 1175 kuna!

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti