Huawei MediaPad T3 10, tablet koji ispod tankog aluminijskog kućišta skriva pravo iznenađenje

Huaweijev tablet dolazi s opcijom Children's Corner zahvaljujući kojoj ga djeca mogu koristiti i bez roditeljskog nadzora.

Martina Čizmić | 12.10.2017. / 12:06

Slika nije dostupna (Foto: Zimo)

Huawei je nedavno predstavio novi tablet iz svoje srije MediaPad, a sad je Huawei MediaPad T3 10 dostupan i na hrvatskom tržištu. Osim privlačnog dizajna aluminijskog kućišta, ovaj se tablet može pohvaliti i malom težinom od svega 460 grama i debljinom od samo 8 milimetara. 

 

IPS zaslon veličine 9,6 inča zahvaljujući opciji Eye Comfort, koja smanjuje količinu plavog svjetla na ekranu, olakšava dugo gledanje u ekran, ne stvara neugodan osjećaj za oči i manje ih izlaže opterećenju.

 

Huaweijev tablet T3 10 dolazi s baterijom jačine 4800 mAh i Qualcommovim procesorom Snapdragon s četiri jezgre jačine 1.4 GHz. Procesor je podržan s 2 GB RAM-a, a MicroSD karticom može se proširiti na 16 GB interne memorije.

 

Huawei je MediaPad T3 10 opremio sustavom Android 7, čija je funkcionalnost poboljšana implementacijom najnovije verzije EMUI 5.1, sučeljem koje uključuje programe za osiguravanje pravilnog funkcioniranja sustava uređaja. Tako primjerice Tablet Manager brine o vlastitoj optimizaciji, nudi već ugrađenu antivirusnu zaštitu te blokira neželjene poruke i pozive. Tablet nudi i aplikaciju koja će oduševiti brojne roditelje. Children’s Corner nadzire i limitira vrijeme koje djeca provode na tabletu te aktivira samo one aplikacije koje smiju koristiti. Djeca stoga mogu koristiti uređaj sigurno i bez kontinuiranog nadzora roditelja.

Huawei MediaPad T3 10 dostupan je u trgovinama po cijeni od 1.599,00 kuna.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti