Huawei predstavio Porsche Design verziju telefona Mate 9

Funkcionalni dizajn, inovativna izrada i najmodernija tehnologija kupcima donose vrhunsko iskustvo, revolucionarnu brzinu i dugotrajnu bateriju.

Monika Nožić Monika Nožinić | 04.11.2016. / 07:00

Slika nije dostupna (Foto: Zimo)

Huawei je tijekom svoje prezentacije Mate 9 serije telefona gotovo sve iznenadio predstavljanjem zanimljivog Huawei Mate 9 Porsche Design modela. Odjelu popularnog proizvođača automobila nije strano kreiranje telefona, no ovo je prvi put da surađuje s kompanijom Huawei. U kreiranju Mate 9 Porsche Design telefona sudjelovali su brojni poznati brendovi, među kojima je još jedan njemački - Leica, zadužena za fotografije na uređaju.

Huawei Mate 9 Porsche Design limitirano je izdanje, a riječ je o manjem uređaju u odnosu na standardni Mate 9. Telefon ima zakrivljeni 5.5-inčni zaslon, nudi oštriju QHD rezoluciju (534 ppi) i AMOLED tip ekrana. Ovaj je model tanji i lakši od standardnog, sa debljinom od 7,5 milimetara, težinom od 169 grama i baterijom kapaciteta 4000mAh.

Phablet pokreće isti Kirin 960 chipset, ali dolazi s više RAM memorije i skladišnog prostora u odnosu na standardni model (6GB RAM-a i 256GB interne memorije). Porsche Design model zadržava isti sustav kamera - dvije na poleđini (12MP i 20MP), s opcijom 4K video snimanja i prednju kameru od 8MP.

Huawei SuperCharge tehnologija omogućuje da se baterija telefona (kapaciteta 4000mAh) za samo 20 minuta napuni za cjelodnevno korištenje, a ako imate samo 10 minuta vremena za punjenje uređaja, to će biti dovoljno da na njemu pogledate barem dva filma.

Huawei Mate 9 Porsche Design bit će dostupan u europskim Porsche Design trgovinama krajem prosinca. Budući da je riječ o limitiranom izdanju, s premium funkcijama, premium je i cijena od 1395 eura. Telefon će globalno biti dostupan od siječnja iduće godine.

Izvor: The Verge

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti