Još jedan odličan phablet iz Blubooa

Kineski Bluboo na tržište je izbacio model S1, a o kakvom se uređaju radi, pročitajte u nastavku.

Saša Fišter sasa@zimo.co | 19.07.2017. / 07:06

Slika nije dostupna (Foto: Zimo)

Bluboo S1 uređaj je koji dolazi s 5.5-inčnim zaslonom Sharp Corning Gorilla glass, što znači da je otporan na udarce i ogrebotine, a bitno je spomenuti kako se zaslon prostire gotovo od ruba do ruba uređaja, odnosno zauzima čak 90 % kućišta.

Nadalje, zaslon dolazi uz rezoluciju od 1920 x 1080 piksela odnosno FullHD-om, te moćnim procesorom Helio P25 s osam jezgri i radnog takta 2.5 GHz.

Kao što se vidi iz ovih prvih karakteristika, radi se o prilično moćnom uređaju s operativnim sustavom Android 7.0. Od drugih hardverskih stvari valja spomenuti i 4 GB RAM-a te 64 GB interne memorije za početak proširive do 256 GB uz pomoć dodatne kartice.

Što se kamera tiče, S1 na stražnjoj strani ima ugrađenu dvostruku kameru od 13 MP + 3 MP, dok je na prednjoj strani kamera od 5 MP. Ispod poklopca na stražnjoj strani uređaja nalazi se baterija od 3500 mAh.

Sam dizajn uređaja priliči današnjim modernim trendovima i izgleda vrlo lijepo, zahvaljujući ekranu koji se prostire od ruba do ruba. Sve u svemu, radi se o odličnom uređaju čija cijena iznosi svega 160 dolara (oko 1000 kuna), s uključenim popustom od 50 dolara, dok je regularna cijena 210 dolara (oko 1350 kuna), tako da ako nabavljate novi uređaj, ovo bi mogla biti dobra preporuka.

Više informacija potražite na ovom linku.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti