KingWear je vrlo sofisticirani pametni sat s Android operativnim sustavom

Na tržištu jeftinijih pametnih satova razlikuju se uređaju po onima koji imaju Android Wear i oni koji nemaju.

Saša Fišter sasa@zimo.co | 16.06.2016. / 08:33

Slika nije dostupna (Foto: Zimo)

Razlika između uređaja koji imaju Android i onih koji nemaju je prilično velika. Android pruža puno bolje korisničko iskustvo, ljepši dizajn operativnog sustava i intuitivnost, te mogućnost vrlo jednostavnog dodavanja aplikacija, dok to baš i nije slučaj kod onih bez Androida, no ti uređaju obično su i dosta jeftiniji.

Jedan od uređaja koji izgleda prilično primamljivo je KingWearov KW18, uređaj koji ma 1.3 inčni okrugli zaslon rezolucije 240x240, podršku za SIM karticu te ugrađenu bateriju od 340mAh. KW18 na prvi pogled izgleda vrlo sofisticirano, što uistinu jest. Osim što se uređaj može upariti s iOS i Android platformom, KW18 dolazi s predinstaliranim aplikacijama pa tako možete pomoću senzora pratiti otkucaje srca, mjeriti vaše sportske rezultate ili pak pratiti kvalitetu spavanja. S druge strane tu je i danas već standardni podsjetnik ako previše sjedite, te Anti-lost, odnosno upozorenje kada se odvojite od svog pametnog telefona.

Naravno, to je samo dio aplikacija koje nudi KW18, a cijeli popis možete pronaći na slici ispod.

Ono što je odlično jest cijena, pa tako KW18 možete nabaviti za svega 62 dolara što je više nego povoljno za uređaj koji dolazi s naprednim operativnim sustavom i dijeli karakteristike poput ovog.

Više informacija o ovom uređaju možete pronaći na ovom linku, a u nastavku možete pronaći i kupovne za kupovinu ovog sata!

EBKW18B — 49.99$   Black version 

EBKW18S — 49.99$  druge dvije verzije

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti