Leagoo T1 Plus, pametni telefon za pripadnice ljepšeg spola

Leagoo je predstavio svoj novi model T1 Plus koji je namijenjen ženama, a što pokazuje i svojim izgledom i karakteristikama.

Saša Fišter sasa@zimo.co | 04.08.2016. / 14:10

Slika nije dostupna (Foto: Zimo)

Iako se ne vidi često da se pametni telefoni dijele na mušku i žensku ciljanu skupinu, Leagoo je pokušao napraviti upravo to. Njegov T1 Plus model je dizajnerski izrađen da privlači žensku publiku, a to može zahvaliti svojim lijepim linijama ispod kojih se krije prilično moćan stroj.

Naime, kamera je tu naravno bitan faktor, pa valja spomenuti da obje kamere, prednja i zadnja, dolaze uz 13MP, od kojih stražnja ima autofokus, i pametnu led bljeskalicu koja dolazi sa dva različita tona kako bi fotografije izgledale čim prirodnije i naravno ljepše.

Iako je 5.5 inča prilično velik uređaj za manju žensku ruku, vjerujemo da to neće predstavljati nikakav problem. Osim toga, T1 Plus ima 3GB RAM-a i 16GB interne memorije proširive do 128GB uz pomoć kartice. Na stražnjoj strani se nalazi čitač otisaka prstiju, dok je baterija jačine 2660 mAh.

Ono što je zanimljivo spomenuti jest da selfije, odnosno prednju kameru, možete slikati pomoću čitača otisaka prstiju, a što omogućuje jednostavnije klikanje. Isto tako, u lošijim svjetlosnim uvjetima T1 Plus će prednji ekran koristiti kao LED bljeskalicu, što je iznimno dobra značajka. Kako bi sve radilo u skladu s dizajnom, T1 Plus ima Leagoo OS 2.0 operativni sustav, naravno baziran na Androidu. 

Sve u svemu, T1 Plus je predivan uređaj koji će dopasti ženama, prvenstveno radi dizajna, a i radi moćnih karakteristika — pogotovo moćnih kamera. Cijena uređaja je svega 130 dolara, što ne smatramo puno naspram što ovaj uređaj nudi svojim budućim korisnicima.

Više informacija o uređaju možete pronaći na ovom linku.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti