LETV Leeco 2, moćan stroj koji se krije iza dobre cijene

LETV možda na prvu ne zvuči kao poznata tvrtka, no zapravo se iza nje krije vrlo moćna kompanija.

Saša Fišter sasa@zimo.co | 09.08.2016. / 11:47

Slika nije dostupna (Foto: Zimo)

LETV proizvodi prilično kvalitetne mobilne uređaje što se da naslutit čim malo zavirite u unutrašnjost njihovog uređaja. Primjerice, Leeco 2 je moćan stroj koji dolazi s 3GB RAM-a, Qualcommovim Snapdragon osmerojezgrenim procesorom, 32GB interne memorije i između ostalog čitača otisaka prstiju koji se nalazi na stražnjoj strani uređaja odmah ispod kamere.

Kad već pričamo o kameri, jednom od najbitnijih karakteristika današnjih pametnih telefona kada je u pitanju kupnja istog, LETV Leco 2 dolazi s 16MP kamerom na stražnjoj strani uređaja, te 8MP na prednjoj. Zaslon od 5.5 inča danas je standard, a Leeco 2 može se pohvaliti i FullHD zaslonom odnosno rezolucijom 1920 x 1080 piksela što mu daje kristalnu čistoću. 

Operativni sustav je Android 6.0 tako da je fluidnost zagarantirana, pogotovo radi prilično dobre konfiguracije koja se nalazi unutar metalnog okvira. 

Na kraju, za cijenu od 200 dolara, LETV nudi odličan uređaj koji ima sve što vam treba uz naravno odličnu kameru sa prednje i stražnje strane. Više informacija o uređaju možete pronaći na ovom linku.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti