LeTV Leeco Le Max dolazi s 2K ekranom!

LeTV je jedan od moćnijih brandova kada su u pitanju mobilni uređaji, a poznato je i da tvrtka radi na razvoju električnog automobila.

Saša Fišter sasa@zimo.co | 31.01.2017. / 17:44

Slika nije dostupna (Foto: Zimo)

Kako god bilo, LeTV je izbacio Leeco Le Max, 5.7 inčni uređaj koji dolazi s vrhunskim ekranom rezolucije 2K. Za one manje upućene, radi se o vrlo visokoj rezoluciji ekrana od 2560 x 1440 piksela s čak 515 piksela po inču.

Osim odličnog ekrana, LeTV je vrhunski uređaj i kada govorimo o drugim stvarima, pa tako Leeco Le Max dolazi i s 4GB RAM-a, te 32GB interne memorije, Adreno 530 grafičkim čipom, te baterijom od 3100mAh. Što se tiče procesora, uređaj ima ugrađeni Qualcomm Snapdragon 820 s četiri jezgre radnog takta 2.15GHz.

Kamera ja također vrhunska. Točnije radi se o stražnjoj kameri od 21MP s čest leća, f/2.0 a koja je u mogućnosti snimati u rezoluciji 4K. Na prednjoj strani nalazi se kamera od 8MP s f/2.2.

S obzirom da se radi o kvalitetnom uređaju, LeTV ima i čitač otisaka prstiju, kao i svaki moderni uređaj, te Type-C konektor.

Više informacija o uređaju možete pronaći na ovom linku, a mi ćemo još spomenuti cijenu od 260-ak dolara, što nam se ne čini pretjerano skupo s obzirom na to da se radi o uređaju s vrhunskim performansama. Ako se nas pita, uvijek je bolje uzeti nešto skuplji uređaj poput ovog, od onih jeftinijih.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti