LG predstavio telefone s naprednim značajkama za svaki džep

LG-jevi aduti za 2020. godinu mogu se pohvaliti s četiri stražnje kamere i kinematografskim omjerom zaslona.

Martina Čizmić | 19.02.2020. / 08:36

Slika nije dostupna (Foto: Zimo)

Iako je Mobile World Congress u Barceloni otkazan, proizvođači pametnih telefona nisu odustali od predstavljanja novih uređaja. LG je najavio liniju pametnih telefona iz serije K za 2020. godinu – K61, K51S i K41S – svi su dizajnirani tako da pruže prvoklasno iskustvo korisnicima te nude poboljšane kamere, multimedijske funkcije i performanse uz povoljnu cijenu.

Novi pametni telefoni naslijedili su napredne značajke koje su prvi put predstavljene kod LG-jevih premium pametnih telefona. Tako svaki telefon iz linije nudi sustav od četiri kamere na stražnjem dijelu koji se sastoji od glavne kamere visoke razlučivosti, širokokutne leće, senzora dubine te prvi put u seriji K – makroleće. Glavna leća od 48 MP u pametnom telefonu K61 zaslužna je za kameru s najvećom razlučivošću kod nekog LG-jeva pametnog telefona, dok kamera od 32 MP u pametnom telefonu K51S također nadmašuje broj piksela bilo kojeg dosadašnjeg LG-jeva telefona. 

Pametni telefon K61 ima superoštar 6,5-inčni zaslon 19,5: 9 FHD + FullVision, dok LG K51S ima malo uži 6,5-inčni zaslon 20: 9 HD + FullVision, a oba imaju neupadljivu rupicu za prednju kameru. Pametni telefon LG K41S ima 6,5-inčni zaslon 20:9 HD+ FullVision. Sva tri telefona serije K za 2020. godinu dizajnirana su s kinematografskim omjerima zaslona i tanjim okvirima od prethodnika kako bi se poboljšao doživljaj gledanja sadržaja.

Robusna baterija od 4000 mAh, zvuk DTS:X 3D Surround za realistično 7,1-kanalno iskustvo sa slušalicama i standard MIL-STD-810G za izdržljivost –predstavljaju karakteristike koje čine nove pametne telefone LG-jeve serije K privlačnim korisnicima koji žele više od svog pametnog telefona, a da je cjenovno pristupačan.

Ključne su karakteristike LG-jeve serije K napredne tehnologije i konkurentne cijene, rekao je Chang Ma, stariji potpredsjednik grupe strateških proizvoda u kompaniji LG Electronics Mobile Communications. Vjerujemo da će serija K biti najkonkurentniji pametni telefoni u svojoj kategoriji sa značajkama koje korisnici stvarno cijene.

LG-jeva serija K za 2020. bit će dostupna od drugog tromjesečja na tržištu Sjeverne i Južne Amerike, a zatim i na odabranim ključnim tržištima u Europi i Aziji.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti