Meizu M2 Note, jeftini uređaj namijenjen mladima

Mladi vole žive boje, dobar uređaj, dobar kameru i naravno, ono najbitnije, nisku cijenu.

Saša Fišter sasa@zimo.co | 13.10.2015. / 10:01

Slika nije dostupna (Foto: Zimo)

Meizu je kineska kompanija koja se uspjela probiti na svjetskom tržištu zahvaljujući niskoj cijeni i solidnim hardverskim i softverskim karakteristikama.

Njihov M2 Note, svojevrsna je kopija Samsungovog Notea, a radi se od 5.5 inčnom uređaju s osmerojezgrenim 1.3GHz procesorom, 2GB RAM-a i 16GB interne memorije.

Iako su to stvari koje su više manje standardne na novijim uređajima, M2 ima 5MP prednju kameru, te 13MP stražnju, dok je 5.5 inčni zaslon rezolucije 1920x1080, s IGZO tehnologijom te 403 piskela po inču, što znači da se radi o kristalno čistom ekranu.

Ako koristite dva različita broja, nećete imati problema ukoliko se odlučite za M2 jer uređaj podržava Dual SIM, kao i sve vrste kartica. Što se tiče same baterije, M2 ima ugrađenih 3200mAh, što je više nego dovoljno za jedan dan aktivnog korištenja.

Od ostalih stvari svakako valja spomenuti cijenu, koja iznosi 160$, odnosno nešto više od 1.000,00 kuna, što je i više nego odlično. Naravno, u cijenu nije uračunata carina koju ćete morati platiti ukoliko uređaj stiže iz Kine, no svakako se raspitajte postoji li uređaj na EU skladištu.

Uređaj dolazi u više žarkih boja, što će svakako odgovarati mladima u izboru njihovog outfita. Više informacija saznajte na ovom linku.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti