Meizu Metal, sve što trebate u kvalitetnom metalnom kućištu

Meizu Metal je jedan od novijih uređaja serije iz kineske tvornice koji odlikuje odličnim karakteristikama i kamerom.

Saša Fišter sasa@zimo.co | 16.11.2015. / 09:08

Slika nije dostupna (Foto: Zimo)

Meizu Metal je 5.5 inčni pametni telefon s Gorilla Glass zaslonom, a koji dolazi u metalnom kućištu s odličnom ergonomijom. Metal je jedan od uređaja srednjeg cjenovnog razreda koji ima osmerojezgreni procesor radnog takta 2.0 GHz, 2GB RAM-a i 16GB interne memorije.

Svakako valja istaknuti čitač otisaka prstiju koji prema mnogim recenzijama radi vrlo precizno i točno, a koji osim što služi za otključavanje uređaja, može služiti i kao tipka za “povratak” na lagani dodir.

Druga odlična stvar ovog uređaja je kamera koja nudi pregršt funkcija i koja uz sve to radi odlično kako u dobrim svjetlosnim uvjetima tako i lošim, gdje se kamera pokazala kao solidna konkurencija i premium telefonima. Prednja kamera, iako je 5MP daje vrlo dobre rezultate za selfije, dok na stražnjoj kameri Metal ima dual kameru od 13MP.

Što se tiče igranja, Metal nudi vrlo dobro iskustvo s 3D grafikama, pa tako nećete imati problema niti sa zahtjevnijim igrama koje se trenutno nude na tržištu. Baterija je također jedna od boljih strana uređaja, pa tako svih 3140 mAh drži sasvim dovoljno da ne morate razmišljati o bateriji tokom dana. 

Metal na sebi ima novi Flyme 5 operativni sustav koji ima pojednostavljeno sučelje i jednostavnije i brže za korištenje. 

Sve u svemu Meizu je već ranije pokazao sa prijašnjim modelima da radi dobre uređaje, stoga ni Metal nije ništa drugačiji. Cijena od 230 dolara jest malo visoka za srednji rang, no uređaj bi prema svemu sudeći trebao opravdati tu cijenu.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti