Mjesec ožujak stvoren za online kupovinu — za žene!

Žene vole kupovati, to nije nikakva novost, a sve više pripadnica ljepšeg spola svoje krpice i obuću kupuju upravo online.

Saša Fišter sasa@zimo.co | 07.03.2016. / 11:48

Slika nije dostupna (Foto: Zimo)

Internet je stvorio jednu posve novu naviku kupovanja, što ženama nikada nije bio problem, a sada mogu kupovati iz udobnosti svog doma, i to ne samo u Hrvatskoj već diljem svijeta.

Cijene su pristupačnije, izbor daleko veći, a novčanik sve tanji. No, kako god bilo, stvari sve više kupujemo online. Mjesec ožujak polako postaje mjesec namijenjen ženama, pa se tako webshopovi trude da daju sve od sebe kako bi ponudili što zanimljivije proizvode po što nižim cijenama.

Primjerice, žene su isto kupci gadgeta kao i muškarci, pogotovo kada pričamo o mobilnim uređajima. Ponekad mi se čini da žene pri odabiru novog telefona posvećuju više pažnje nego muškarci, jer njima je gadget ne samo koristan uređaj već i modni detalj. 

Na ovom linku nalazi se akcija koja traje cijeli ožujak, a gdje žene mogu pronaći mobitele, skuplje i jeftinije, tablete, pametne satove, te odjeću, obuću i neke dodatke za kuću ili ured kao što su lijepi dodaci za označavanje USB kablova, šalice za kavu, pa čak i šminku, uređaje za depilaciju, itd.

Sve u svemu, akcija traje cijeli mjesec ožujak, tako da imate vremena pronaći nešto za sebe. Cijeli popis gadgeta i ostalih stvari možete pronaći na ovom linku.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti