Može li bolje? Bluboo Maya Max 4G nudi sve što trebate pa čak i više!

S obzirom da volimo zaviriti u ponude webshopova, s vremena na vrijeme pronađe se nešto doista vrijedno spomena i pažnje.

Saša Fišter sasa@zimo.co | 06.09.2016. / 20:57

Slika nije dostupna (Foto: Zimo)

Uređaj vrijedan spomena i pažnje, ovaj puta pripada brandu Bluboo i njegovom modelu Maya Max 4G. Iako ste vjerojatno čuli za ovaj brand iz naših ranijih članaka, činjenica jest da se ovdje radi o impresivnom uređaju.

Na prvi pogleda, Bluboo Maya Max izgleda kao i svaki drugi uređaj, no kada malo bolje zaviriti ispod površine, vidjet ćete da se radi o itekako impresivnim karakteristikama, pa krenimo redom. Naime, Maya Max je Android uređaj s 6-inčnim Sharp zaslonom HD rezlucije, osmerojezgrenim procesorom 1.5GHz, Samsungovim 3GB RAM-a i 32GB interne memorije proširive do 64GB.

Nadalje, Maya Max blista i u svijetu kamera, pa tako na sebi ima ugrađen Sonyjev senzor te na stražnjoj strani ima daul kameru od 13MP s autofokusom i LED bljeskalicom, dok se na prednjoj strani nalazi kamera od 8MP.

Osim toga, ovaj uređaj ima i čitač otisaka prstiju koji odrađuje posao za 0.1s, dakle sve što trebate jest dotaknuti senzor na stražnjoj strani uređaja. Da bi stvar zvučala i izgledala još bolje, Max ima ugrađenu Sonyjevu bateriju od čak 4200mAh što znači da ne trebate brinuti o punjenju tako često. Ekran se proteže gotovo od ruba do ruba čime daje osjećaj još većeg uređaja iako se radi o dimenzijama od ogromnih 6-inča.

Dakle, ako trebate uređaj velikih dimenzija i odličnih karakteristika, ovo je sigurno jedan od boljih izbora, pogotovo kada spomenemo da se uređaj trenutno može nabaviti po cijeni od 80 dolara, ako imate sreće i ako ste doista brzi jer dnevno se prodaje 10 komada po ovoj cijeni, dok je regularna cijena čak 180 dolara.

Ako imate vremena i volje, te želite uštedjeti novaca i pritom biti vlasnik dobrog uređaja, ovo je svakako odlična prilika!

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti