Mstar S700 je moćan no cjenovno pristupačan smartphone, svojevrsna konkurencija Mlais-u

Iako se Mlais već etablirao među kineskim proizvođačima pametnih telefona kao moćan uređaj za prihvatljivu cijenu, izgleda kako je i on dobio opasnu konkurenciju.

Saša Fišter sasa@zimo.co | 17.06.2015. / 16:42

Slika nije dostupna (Foto: Zimo)

 Iako se Mlais već etablirao među kineskim proizvođačima pametnih telefona kao moćan uređaj za prihvatljivu cijenu, izgleda kako je i on dobio opasnu konkurenciju.

Mstar S700 je jeftin no vrlo moćan 4G smartphone s zaslonom od 5.5 inča rezolucije 1280 x 720, te čitačem otisaka prstiju. Iako uređaj ima vrlo sličnu konfiguraciju kao Mlais M7, o kojem smo već ranije pisali, a koji je vrlo popularan uređaj, S700 je 40 dolara jeftiniji uređaj, što znači da mu cijena sada iznosi 160 dolara.

Uređaj je vrlo pristojnog dizajna s MTouch tehnologijom koja omogućuje učitavanje otisaka prstiju. Nadalje, uređaj dolazi s predinstaliranim Android 5.0 operativnim sustavom, opremljen 64 bitnim procesorom radnog takta 1.7GHz, 2GB RAM-a i 16GB interne memorije.

Kao što se vidi iz priloženog, S700 je uređaj sasvim solidnih karakteristika s velikom konkurencijom koja se natječe na cjenovnoj bazi.

Svakako valja spomenuti i 13MP stražnju, odnosno 5MP prednju kameru koja ima 0.5s autofocus. O zaslonu smo već pisali, no dodajmo da se ekran sastoji od 401 piksela po inču, što znači da će ekran oduševiti svakoga. Baterija je također solidna s kapacitetom od 3000mAh, dovoljna za gledanje 6 sati videa, tvrde iz kompanije.

Za kraj, dobra vijest je da uređaj možete dobiti po cijeni od 137 dolara ako iskoristite kupon “S700” na ovom linku.

Valja razmisliti!

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti