Nabavite Mijue T200, 5-inčni smartphone na popustu od 50%

Kupnja pametnih telefona nikad nije bila jednostavnija. Online trgovina ima bezbroj, a na vama je samo da iz udobne fotelje pogledate što vama odgovara, pronađete adekvatnu cijenu i jednostavno kliknete ‘Buy’.

Saša Fišter sasa@zimo.co | 10.02.2016. / 08:15

Slika nije dostupna (Foto: Zimo)

Živimo u vrlo zanimljivom vremenu. Porast online trgovina samo pokazuje da su ljudi spremni na trgovinu putem interneta, što je jednostavno, brzo i efikasno.

Isto tako, ponuda je veća nego ikada i na vama je samo da odaberete što želite i za koliko novaca. Pametni telefoni definitivno su promijenili svijet i danas je gotovo nezamislivo živjeti bez njih, koliko god teško to priznali. S njima putujemo, snalazim se, komuniciramo, učimo, radimo i zabavljamo se.

Recimo da je prosječan ciklus promjene mobilnog uređaja svake dvije godine, što radi vrlo brzog razvoja tehnologije, što radi zahtjevnosti hardverskih komponenti. Danas više ne morate ostaviti cijelo bogatstvo na kupnju mobilnih uređaja, već možete nabaviti nešto jeftino i sasvim dobro. Svako malo pronađemo neki gadget koji bi mogao biti zanimljiv vama, našim čitateljima, pa smo tako ovaj puta naišli na MIJUE T200, 5-inčni smartphone po cijeni sniženoj za 50%, a koja sada iznosi svega 80 dolara, što je otprilike 560 kuna (bez poštarine i carine). 

Uređaj dolazi s zaslonom rezolucije 1280 x 720, četverojezgrenim procesorom 1.3GHz, Androidom 5.1, 2GB RAM-a i 16GB interne memorije. 

Nadalje, prednja, tzv selfie kamera je 5MP, dok je stražnja daleko moćnija od 13MP, što daje dobru kvalitetu slikama. Spomenimo još kako kamera ima auto fokus, te led bljeskalicu sa stražnje strane. Od drugih stvari valja spomenuti podršku za dual SIM karticu, odnosno jednu standardnu karticu i jednu Micro karticu.

Ako se odlučite, svakako pogledate ovaj link, gdje ujedno možete kupiti ovaj uređaj.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti