Najavljen DiRT 4 za PS4, Xbox One i PC

Uzbudljive vijesti stižu za sve ljubitelje ovog serijala...

Monika Nožić Monika Nožinić | 27.01.2017. / 17:35

Slika nije dostupna (Foto: Zimo)

Serijal Colin McRae Rally igara je jedan od najdugovječnijih i najzabavanijih serijala trkaćih igara čija povijest počinje daleke 1998. godine. Ova simulacija reli utrka sa svakom je novom igrom u serijalu pomicala granice standarda trkaćih igara i unosila svježinu na tržište.

Uzbudljive vijesti stižu za sve ljubitelje ovog serijala jer je studio Codemasters najavio 4. nastavak koji stiže u lipnju ove godine za PlayStation 4, Xbox One i Windows PC platforme. Kako stoji u službenom priopćenju, želja im je "spojiti realizam prikazan u naslovu Dirt Rally, s uzbuđenjem i zabavom po kojima su poznati naslovi DiRT 2 i 3".

Developer Codemasters poručio je da će nova igra podignuti strast i autentičnost off-road utrka na višu razinu.

O četvrtom dijelu trenutno je poznato vrlo malo detalja, no jedna od prvih poznatih stvari je funkcija Your Stage, sustav za kreiranje ruta koji će na temelju parametara i želja koje igrač unese, generirati specijalne unikatne mape, a prema riječima developera, broj kombinacija jedinstvenih staza bit će beskonačan. Igrači će tako moći birati lokacije i parametre ruta, a sustav Your Stage učinit će težak posao kreiranja i stvaranja savršene reli staze na kojoj se zatim možete utrkivati ili je možete podijeliti s prijateljima.

Pogledajte promo trailer:

Izvor: Ubergizmo

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti