Najavljen novi Need for Speed Payback, poznat datum objave

Need for Speed Payback najavljen je za 10. studenog ove godine, a igra stiže na PC, PlayStation 4 i Xbox One konzole.

Monika Nožić Monika Nožinić | 04.06.2017. / 16:17

Slika nije dostupna (Foto: Zimo)

Prošli je mjesec aktualni developer Ghost Games potvrdio novu Need for Speed igru. Iako tada nije objavljeno puno informacija, developer je potvrdio da će igra zahtijevati stalnu online konekciju, a sada za igru koja nosi naziv Need for Speed Payback imamo i službenu objavu s trailerom. Kao i uvijek, najavljen je veliki broj modela, ali ovaj put u igri ćete imati priliku sjesti za volane starih automobila (doslovno zahrđalih automobila), ali isto tako i priliku da provozate neke super luksuzne automobile.

U traileru možemo vidjeti dosta akcije (kao u filmovima) pa mnoge ovo podseća na NFS Run, jedan od neuspješnijih naslova u ovom trkaćem serijalu. Radnja će se odvijati u izmišljenoj dolini Fortune Valley, sama igra će biti fokusirana na priču, a igrači će biti u ulozi tri lika - Tylera, Maca i Jessa, koji su u misiji osvete protiv kriminalnog kartela The House. Svaki od vozača morat će se utrkivati kroz misije i izazove, kako bi dobili što veću popularnost (respect) u dolini koja će ih dovesti do utrka s glavnim negativcima. Objavljeno je i da će igra nuditi do sada najdetaljnije prilagođavanje automobila, kakvo do sada nije viđeno u NFS serijalu.

Također, na radost svih, za razliku od prethodnog dijela, igrači ovaj put neće morati imati stalnu internet konekciju da bi igrali ovaj naslov.

Need for Speed Payback najavljen je za 10. studenog ove godine, a igra stiže na PC, PlayStation 4 i Xbox One konzole.

Svi koji igru prednaruče, na poklon će dobiti Platinum Car Pack u kojem će se naći pet unikatnih jurilica dostupnih pri launchu (Nissan 350Z 2008, Chevrolet Camaro SS 1967, Dodge Charger R/T 1969, Ford F-150 Raptor 2016 i Volkswagen Golf GTI Clubsport 2016), a kupce Need for Speed Payback Deluxe izdanja očekuje i trodnevni rani pristup igri koju će moći zaigrati od 7. studenog. Ako ste EA Access ili Origin Access pretplatnik, igru ćete na 10 sati moći zaigrati već od 2. studenog i ostvariti pravo na popust od 10% na kupovinu igre.

Pogledajte službeni trailer:

Izvor: Neowin

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti