Najpoznatiji britanski tajni agent "nema vremena za smrt" jer koristi nove Nokije

Nokia će predstaviti nove telefone 19. ožujka, a novi film o Jamesu Bondu u kina stiže tek 21. studenog 2020. godine.

Martina Čizmić | 06.03.2020. / 09:05

Slika nije dostupna (Foto: Zimo)

Iako je zbog epidemije koronavirusa premijera novog filma o najpoznatijem britanskom tajnom agentu Jamesu Bondu odgođena, saznali smo barem neke "tehnološke" detalje. HMD Global najavio je da je Nokia službeni telefonski partner 25. filma o Jamesu Bondu Za smrt nema vremena. U filmu ćemo imati prilike vidjeti prvi 5G Nokia pametni telefon, koji će uskoro biti najavljen, zajedno s drugim budućim Nokijinim telefonima.

S obzirom na najavu da je objavljivanje filma odgođeno do 12. studenog, pred nama je uzbudljiva godina iščekivanja njegova izlaska. Malo je kulturnih dobara koje smještaju tehnologiju u srce njihove privlačnosti kao 'Za smrt nema vremena'. Film je posvećen inovacijama, zajedno s nevjerojatnom tehnologijom koja je ugrađena u svaki pametni telefon Nokia, što naše uređaje čini jedinim koje bi itko – čak i agent 007 – mogao zatrebati, a to čini naše partnerstvo snažnim i utjecajnim, rekao je Juho Sarvikas, HMD Globalov direktor proizvodnje.

HMD Global 8. ožujka otkrit će kako izgledaju Nokijini telefoni koji će se pojaviti u filmu i u reklami u kojoj se pojavljuje Lashana Lynch u ulozi agentice Nomi. Oglas je režirala Amma Asante, dobitnica nagrade BAFTA, a nadahnut je filmom Za smrt nema vremena.

Video traje 90 sekundi, a sniman je uz pozadinu poznate Londonske linije horizonta na kojoj se nalazi Katedrala sv. Pavla i Shard neboder. Agentica Nomi koristi niz mogućnosti na svom novom pametnom telefonu Nokiji, koji će uskoro biti otkriven, da bi dovršila svoj zadatak.

U filmu Agentica Nomi koristi niz mogućnosti koje su dio portfelja novih Nokijinih telefona, uključujući prvi 5G Nokia pametni telefon, koji će u potpunosti biti otkriven 19. ožujka.

Ostali budući Nokijini telefoni koji se nalaze u filmu jesu Nokia 7.2, koja ima snažnu trostruku kameru od 48 MP s tehnologijom Quad Pixel i ZEISS Optikom, te poznata Nokia 3310, koju svi obožavatelji poznaju i vole. 

Moj prvi telefon zapravo je bila Nokia 3210, a imala sam ga kad sam bila desetogodišnjakinja. Retrospektivno, to je bio moj pametni telefon 90-ih. Mogućnost da mijenjam gumbe i lica dok igram Zmiju oduševljavala me! Nakon što sam vidjela koliko su pametni telefoni Nokia napredovali tijekom godina, od mog djetinjstva do danas, uzbudljivo je glumiti Nomi koja pomaže otkriti novi pametni telefon za taj poznati brend, objasnila je Lynch.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti