Nije prvoaprilska šala, danas se mogu pronaći i dobre cijene gadgeta

Iako je prvi dan mjeseca travnja, dan stvoren za šale, neke stvari stoje koliko god mislili da se radi o još jednoj podvali.

Saša Fišter sasa@zimo.co | 01.04.2016. / 11:10

Slika nije dostupna (Foto: Zimo)

Tesla je danas objavio svoj novi Model 3, na dan kada svaku vijest moramo provjeriti prije nego povjerujemo što zapravo piše i primjerice Apple je osnovan na današnji dan prije 40 godina. 

Iako je “dan šale” nekim stvarima možemo vjerovati, pa je tako primjerice slučaj i s ovom ponudom. Naime, VKWorld, brand poznat po izradi mobitela ima akcijsko razdoblje za neke od uređaja iz svoje ponude pa se tako mogu naći uređaji po cijeni od čak 40 dolara pa sve do 220 za one malo bolje, primjerice S2.

Na ovom popisu nalazi se nekoliko izdvojenih uređaja iz ponude kojima je cijena spuštena i do 50%, što je svakako dobra informacija ako ste u nabavci novog uređaja.

Ako vam treba najobičniji uređaj za pozive i poruke, tu je Z2 ili V3, no ako trebate nešto sofisticiraniji uređaj tu je S2, 5.5 inčni pametni telefon s čitačem otisaka prstiju, 13MP stražnjom kamerom, te FullHD zaslonom rezolucije 1920x1080 piksela s IPS matricom i Gorilla Glass staklom. Baterija od 3200mAh je itekako plus, te spomenimo još 2GB RAM-a i 16GB interne memorije.

Sve u svemu, ukoliko vam treba novi uređaj, preporučujemo da pogledate izbor na ovom linku i vidite jel ima nešto što vama treba.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti