No.1 G3 je pametan sat namijenjen sportašima

Ako ste sportski tip, vjerojatno trebate pametan sat ovakvog tipa, kako biste mjerili vaše fizičke aktivnosti.

Saša Fišter sasa@zimo.co | 10.03.2016. / 21:14

Slika nije dostupna (Foto: Zimo)

Pametan sat okruglog dizajna, IPS zaslona dimenzije 1.3 inča, otporan je na grebanje, te ima vrlo izraženu kvalitetu zvuka. Sam sat sportskog je tipa, pa tako će najviše odgovarati sportskim tipovima koji žele pratiti svoje fizičke aktivnosti pomoću ugrađene S healrth aplikacije pomoću koje možete pratiti korake, provjeravati otkucaje srca, GPS ili nešto drugo od 16 raznih aplikacija samo za zdravlje.

Isto tako, tako dugo dok imate instliran APP softver, ovaj uređaj će vas podsjetiti kada imate poruku, tako da nikad nećete ostati neobavješteni — i to bez da posežete za pametnim telefonom u vašem džepu.

Osim vanjskog izgleda, koji izgleda vrlo atraktivno, možete birati između nekoliko raznih dizajna samo izgleda sata.

Također, važno je spomenuti da se možete javiti na poziv odmah s vašeg ručnog zgloba, što je svakako vrlo korisna mogućnost.

Naravno, ovaj sat je prvenstvno namijenjen sportskim tipovima koji vole trčati ili vježbati, no zahvaljujući vrlo dobrom dizajnu, No. G3 je i vrlo atraktivan modni detalj.

Dok mi čekamo svoj primjerak na test, u nastavku možete vidjeti video kako ovaj sat izgleda i radi.

Više o samom uređaju možete pronaći na ovom linku, a spomenimo na kraju kako cijena za G3 iznosi točno 58 dolara, što je oko 400 kuna!

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti