Novi Hitman bit će isključivo epizodna igra

Novi Hitman bit će objavljen za PC, Xbox One i PlayStation 4 platforme.

Monika Nožić Monika Nožinić | 15.01.2016. / 11:15

Slika nije dostupna (Foto: Zimo)

Za novu Hitman igru već se znalo da će biti izdana u dijelovima, a studio IO Interactive odlučio je format igre ipak promijeniti u potpuno epizodni. To znači da će nove lokacije i misije izlaziti jednom mjesečno, ali i da će kupovina pojedinačnih paketa biti jeftinija nego što je ranije najavljeno.

Studio objašnjava da će prvo poglavlje izaći 11. ožujka i sadržavat će prolog misije i prvu lokaciju u Parizu. Zatim će u travnju izaći epizoda u Italiji, u svibnju epizoda u Maroku, a nakon toga ćemo vidjeti epizode u SAD-u, Japanu i Tajlandu, svaku sa svojim jedinstvenim skupom misija i izazova.

Autori navode da je razlog za ovakav pristup izdavanju igre više vremena za dodatan rad na svakoj lokaciji i da je ideja da igra vremenom raste i evoluira kako bi bila baza za nove Hitman igre.

The Intro Pack, koji će uključivati prolog i Pariz, bit će dostupan po cijeni od 15 dolara, a cijena svake iduće lokacije u igri bit će 10 dolara. Također, igrači će moći kupiti i kompletan paket po standardnoj cijeni od 60 dolara, nakon čega će automatski dobivati nove epizode kada one budu objavljene.

Novi Hitman bit će objavljen za PC, Xbox One i PlayStation 4 platforme.

Izvor: Softpedia

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti