Odaberite između ova tri pametna telefona za početak godine

Krenuli smo u novu 2017. godinu i neki su sigurno odlučili da će se počastiti novim uređajem, pa evo potencijalnih kandidata.

Saša Fišter sasa@zimo.co | 02.01.2017. / 21:58

Slika nije dostupna (Foto: Zimo)

Nadamo se da ste se odmorili od partijanja i kako polako dolazite k sebi. Činjenica jest da su sigurno neki od vas odlučili o željama za novu godinu, pa zašto ta želja ne bi bila novi pametni telefon.

Ovaj puta za vas imamo tri uređaja koje mislimo da imaju dobru cijenu i pritom daju dobre karakteristike. Radi se Oukitel U13, Doogee Y6 te Vernee Apollo, pa krenimo redom.

Oukitel U13

Uređaj dolazi s prilično dobrim karakteristikama, pa tako osim 5.5 inčnom FullHD zaslona, U13 nudi i 3GB RAM-a te čak 64GB interne memorije. Izrađen od metalnog unibody kućišta, ovaj uređaj ima i čitač otisaka prstiju, bateriju od 3000mAh, prednju kameru od 8MP te stražnju od 13MP. Cijena uređaja je također fantastična, pa je tako uređaj snižen s 150 dolara na samo 120 dolara.

Doogee Y6

Uređaj s gigantskim 6.5 inčnim FullhD zaslonom, 3GB RAM-a i 32GB interne memorije, Y6 je monstrum u svakom pogledu. Kada tome dodamo snažnu bateriju 4300mAh, čitač otisaka prstiju, 13MP stražnju kameru te moćan osmerojezgreni procesor radnog takta 1.5GHz.

Vernee Apollo

O ovom uređaju dosta smo ranije pisali, no ovaj puta nudi se nešto više. Moćan uređaj s ekranom rezolucije 2K, deseterojezgrenim procesorom i kamerom od čak 21MP, uz Vernee Apollo dobivate i naočale za virtualnu stvarnost. Uređaj uz to ima i 4GB RAM-a i 64GB memorije. Cijena jest nešto viša - 270 dolara, no ovaj uređaj vrijedi svake kune.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti