OnePlus X, jeftini telefon koji je postao dobar telefon

OnePlus je definitivno brand koji se istaknuo među gomilom kineskih proizvođača telefona, a to može zahvaliti niskom cijenom i odličnim proizvodima.

Saša Fišter sasa@zimo.co | 21.11.2015. / 10:50

Slika nije dostupna (Foto: Zimo)

OnePlus X je novi pet inčni smartphone koji slovi kao jedan od najboljih pametnih telefona s niskom cijenom. Svojom kvalitetom oduševio je mnoge korisnike ovih uređaja, a njihov novi model X pokazuje samo nastavak tradicije.

Sama izrada uređaja pokazuje kako je OnePlus X odličan po kvaliteti izrade, pa tako na prednjoj i zadnjoj strani ima staklene površine te nema plastičnih dijelova, nadalje tu je 3GB RAM-a, odličan snažan procesor i baterija od 2450mAh. Kamera je također na nivou puno skupljih smartphonea, pa tako se na stražnjoj strani uređaja nalazi 13MP, dok je na prednjoj strani 8MP. Prema svim recenzijama, kamera je itekako kvalitetna i opravdava svoju cijenu.

Ekran od 5-inča ima FullHD rezoluciju odnosno kristalno čist ekran. Kako bi fluidno radio, OnePlus X ima ugrađen Oxygen operativni sustav koji je prilagođen hardveru samog uređaja.

Sve u svemu, bez ulaženja duboko u karakteristike ovog uređaja, OnePlus X daje osjećaj premium uređaja po niskoj cijeni, u ovom slučaju od 290 dolara, što je nešto manje od 2000 kuna. Uređaj je svakako, po toj cijeni, najbolji u klasi pa valja uzeti u obzir prilikom odabira vašeg sljedećeg uređaja. 

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti