Opcija Insta Live dostupna svim korisnicima

Instagram Live vas ohrabruje da snimate nešto što biste inače zadržali za sebe.

Monika Nožić Monika Nožinić | 25.01.2017. / 06:30

Slika nije dostupna (Foto: Zimo)

Nakon uvođenja opcije InstaStories, Instagram je odlučio razveseliti korisnike i uvesti opciju live videa preko koje će korisnici moći postaviti videozapis dužine do 60 minuta.

Ova je opcija pokrenuta u prosincu prošle godine u SAD-u, a od sljedećeg tjedna bit će dostupna korisnicima diljem svijeta.

Da biste počeli snimati, trebate odabrati ikonu kamere koja se nalazi u gornjem lijevom kutu. Nakon toga će vam se na dnu ekrana pojaviti opcija Live. Kada kliknete Start Live Video počinjete snimati videozapis koji može trajati do sat vremena. Svaki put kada osoba koju pratite na Instagramu objavi live videozapis, na njenoj profilnoj fotografiji pojavit će se riječ Live.

Iz ove društvene mreže napominju da će nadogradnja biti dostupna korisnicima s ažuriranom aplikacijom i najnovijom verzijom Instagrama.

Instagram je ovaj mjesec priopćio da Insta Stories svakodnevno koristi 150 milijuna ljudi, iako nije precizirano koliko korisnika aktivno koristi opciju live. Također su najavili da će između priča početi postavljati oglase.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti