Otvorene prijave za nagrade najboljim poduzetnicama

Mreža za poslovne žene Women in Adria prikuplja prijave za Nagrade najboljim poduzetnicama u Hrvatskoj.

Saša Fišter sasa@zimo.co | 15.10.2015. / 08:20

Slika nije dostupna (Foto: Zimo)

Mreža za poslovne žene Women in Adria prikuplja prijave za Nagrade najboljim poduzetnicama u Hrvatskoj. Dodjela nagrada prvi će se put održati na Svjetski dan poduzetnica 19. studenog u Zagrebu.

Budući da žensko poduzetništvo svakim danom ima sve jaču ulogu u hrvatskom gospodarstvu, no da je i dalje ekonomski potencijal žena nedovoljno iskorišten, mreža za žene u biznisu Women in Adria pokreće dodjelu nagrada najboljim poduzetnicama. Prijave se primaju do 24. listopada, a dodjela nagrada održat će se na Svjetski dan poduzetnica 19. studenog u Zagrebu.

Nagrade se dodjeljuju u tri kategorije: Start-up poduzetnica godine, Inspirativna poduzetnica godine i Mikro poduzetnica godine. Raznolikošću kategorija omogućuje se poduzetnicama svih veličina da pokažu svoj uspjeh i rezultate te da pozitivno utječu na ostale.

Hrvatske su nagrade najboljim poduzetnicama nadahnute sličnim dodjelama u svijetu. Neke od najjačih ekonomija imaju dugu tradiciju nagrađivanja ženskog poduzetništva. Primjerice, u Kanadi se nagrade najboljim poduzetnicama dodjeljuju već 23 godine.

Prijaviti se možete na ovom linku

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti