Ovo su gadgeti za svakog zaljubljenika u putovanja

Svako će se složiti s nama kad kažemo da je putovanje jedna druga dimenzija koja nudi pregršt novih stvari, ljudi, saznanja i shvaćanja.

Saša Fišter sasa@zimo.co | 29.09.2016. / 19:09

Slika nije dostupna (Foto: Zimo)

Putovati znači razvijati se, učiti, podučavati, razgledavati, uživati, mogli bi tako u beskonačnost. Kako god bilo, na svaki put danas nosimo i razno razne stvari koje nam pomažu i olakšavaju samo putovanje. Prvo što svatko želi uzeti sa sobom jest fotoaparat ili kameru, a zahvaljujući današnjoj tehnologiji, postoje jeftine akcijske kamere koje koštaju 37 dolara i mogu raditi obje stvari, a sve to kako bi se jednog dana mogli podsjetiti kako vam je bilo na putovanju.

Mobitele ne treba ni spominjati jer ih je uvijek dobro imati kod sebe, pogotovo u slučaju nezgode, pa tako imate na izbor svega i svačega, od jeftinijih do skupljih.

Nadalje, ako želite slušati glazbu, možete to naravno preko mobitela ili MP3 playera kojeg danas možete nabaviti za nevjerojatnih dolar i pol .

Za ostale stvari tu je i dalekozor, razno razne naočale, ruksaci, vreće za napuhavanje, šatori, slušalice, stalci za mobitel, mjerači temperature i vlage, itd. Uglavnom, gdje god išli, na ovom linku možete pronaći razno razne gadgete koji vam mogu biti od velike koristi, stoga možda je dobro zaviriti i pogledati treba li vam što s ovog popisa

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti