Poznat službeni datum lansiranja i tehničke karakteristike Verneeovog Apolla Lite

Apollo Lite je definitivno veliki korak prema naprijed za Vernee, svježu kompaniju koja je nedavno predstavila svoj model Thor.

Saša Fišter sasa@zimo.co | 18.05.2016. / 13:29

Slika nije dostupna (Foto: Zimo)

Vernee Apollo Lite je uređaj o kojem smo već ranije pisali a radi se pametnom telefonu srednjeg cjenovnog razreda kojeg prate odlične karakteristike i specifikacije. Ovaj puta u javnost su puštene sve specifikacije ovog uređaja pa krenimo redom. Lite će doći s 5.5 inčnim FHD Sharp zaslonom, te Helio X20 procesorom radnog takta 2.3GHz.

Uređaj ima 32GB interne memorije te 4GB DDR 3 RAM-a, zajedno s 3180mAh baterijom, Samsungovom 16MP stražnjom kamerom, te 5MP Samsung prednjom kamerom.

Uređaj dolazi s predinstaliranim Android 6.0 operativnim sustavom, no stiže i Vernee OS koji će dodano poboljšati performanse uređaja. Type-C je standard za punjenje i slušalice, dok osim svega spomenutog, ovaj uređaj u metalnom unibody kućištu nudi i čitač otisaka prstiju, te podršku za Dual SIM.

Apollo Lite je velik skok prema naprijed za relativnom mladu kompaniju iza koje stoji nešto iskusnija Ulefone kompanija, tako da uređaj kreće u pretprodaju 1. lipnja po cijeni od 230 dolara, a moći će se nabaviti u svim poznatijim online shopovima.

Više informacija možete pronaći na službenim stranicama.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti