D6, pametni sat za stariju gospodu

D6, novi je model pametnog sata, koji svojim dizajnerskim pristupom pomalo odstupa od standardnih pametnih satova.

Saša Fišter sasa@zimo.co | 01.05.2016. / 10:19

Slika nije dostupna (Foto: Zimo)

D6 je još jedan novi model iz No.1, tvrtke koja se zadnje vrijeme dokazala da može napraviti i bolje i kvalitetnije uređaje poput D5. I dok je navedeni uređaj više sportskog tipa, njegov nasljednik D6 dolazi u više klasičnom izdanju, kockastog oblika i ono najvažnije, s Android 5.1 operativnim sustavom koji uređaju daje dodatne mogućnosti.

Sam sat dolazi s 1.63 inčnim ekranom rezolucije 320x320 što je prilično dobro za pametni sat, primjerice Apple Watch ima rezoluciju 340x272 za 38mm model.

Nadalje, D6 ima 1GB RAM-a i 8GB interne memorije što se može mjeriti s jeftinijim pametnim telefonima, a naravno tu je i podrška za WiFi i Google Play.

Pomoću uređaja moguće je obavljati pozive, pogledati SMS poruke, učitati otkucaje srca, koraka, pogledati vrijeme i još mnogo toga, a ono što je najbolje jest Google Play koji mu omogućuje instaliranje dodanih aplikacija. Sama baterija je također prilično dobra s obzirom da D6 dolazi s 450mAh ugrađenom baterijom, te podrškom do 32GB memorije pomoću TF kartice. Dizajn? O njemu se da diskutirati, nekima će odgovarati, dok nekima neće, no ovaj sat nije namijenjen za sve, već za možda stariju gospodu koji žele imati dodatne funkcije na svom satu.

Cijena sata u regularnoj prodaji je 99.99 dolara, no 6. i 7. lipnja, D6 možete nabaviti po cijeni od 49.99 dolara. Za one koji pak vole nagradne igre, No.1 je objavio na svom Facebook zidu natječaj u kojem možete osvojiti ovaj sat uz malo sreće, zato provjerite ovaj link i probajte, jer nikad se ne zna.

Više o uređaju možete saznati na službenim stranicama.

 

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti