Pripremite novčanike: iPhone 8 i 8 Plus u Hrvatsku stižu 29. rujna, a iPhone X 27. listopada

iPhone 8 i iPhone 8 Plus stižu u Hrvatski Telekom 29. rujna, pretprodaja iPhonea X počinje 27. listopada

Martina Čizmić | 20.09.2017. / 13:39

Slika nije dostupna (Foto: Zimo)

Svega 10 dana nakon svjetske premijere novog iPhonea počinje pretprodaja i u Hrvatskoj.

Pretprodaja iPhonea 8 i iPhonea 8 Plus počinje 22. rujna, a oba uređaja bit će dostupna u T-Centrima od 29. rujna. Detalji o cijenama bit će objavljeni 22. rujna na web-stranicama Hrvatskog Telekoma.

iPhone 8 i iPhone 8 Plus nova su generacija iPhonea s novim dizajnom od stakla i aluminija u tri boje – svemirski siva, srebrna i nova zlatna – s najkvalitetnijim staklom dosad na pametnom telefonu, Retina HD zaslonima, A11 Bioničkim čipom te su dizajnirani za najbolje prošireno iskustvo. Svjetski najpopularnija kamera postaje još bolja, a bežično punjenje daje iPhoneu snažnu novu mogućnost. iPhone 8 Plus ima dvojne 12-megapikselne kamere i uvodi portretni način rada s portretnom rasvjetom, donoseći uređaju dramatične efekte studio svjetla, omogućujući korisnicima da snime zapanjujuće portrete s plitkim efektom u pet različitih stilova osvjetljenja.

Osim iPhonea 8, u pretprodaju dolazi i iPhone X, i to od 27. listopada. iPhone X napravljen je upotpunosti od stakla i nehrđajućeg čelika s 5,8-inčnim Super Retina ekranom, A11 Bioničkim čipom, bežičnim punjenjem, poboljšanom stražnjom kamerom s dvostrukom optičkom stabilizacijom slike i Face ID-jem, koji omogućuje nova TrueDepth kamera.

Inače, u SAD-u cijena novog iPhonea kreće se od 699 dolara (4350 kuna) pa možemo očekivati da i u Hrvatskoj cijena neće biti ništa manja.
 

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti