Problemi za Facebook i u Hrvatskoj: Brojnim korisnicima ne rade Messenger, Facebook i Instagram

U posljednjih sat vremena brojni korisnici, ponajviše iz Europe, prijavili su probleme s Facebookom, Messengerom i Instagramom.

Hrvoje Jurman Hrvoje Jurman | 10.12.2020. / 11:30

Slika nije dostupna (Foto: Zimo)

Ako ste u posljednjih sat vremena primijetili probleme s Facebookovim servisima, nije problem u vašim uređajima ili internetskoj vezi, već je problem na strani Zuckerbergove kompanije. Kako možemo vidjeti prema podacima Down Detectora, u posljednjih sat vremena korisnici prijavljuju probleme s Facebookom, Instagramom i Messengerom. Čini se kako je, prema prijavama korisnika, trenutačno najlošija situacija s Messengerom i Instagramom. 

Problemi su najviše prijavljeni u europskim zemljama, uključujući i Hrvatsku, te možemo potvrditi da i u Lijepoj Našoj Instagram ne radi dobro, kao ni Messenger. Poruke na Messengeru kasne, odnosno ovisno o aplikacijama koje se koriste, čak i ne prolaze. Npr. na aplikaciji za stolna računala poruke mogu proći, no ne i na web-aplikaciji i mobilnoj aplikaciji. Što se Facebooka tiče, s njim nismo imali problema, barem ne za sada.

Na Facebookovoj stranici za developere objavljeno je kako već neko vrijeme imaju problema s radom, od 3. prosinca, no još nisu objavili nikakve informacije vezane za situaciju u posljednjih sat vremena.



 

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti