Rasprodaja: Microsoft spustio cijenu Xbox One konzole

Nikad jeftinija cijena Microsoftove konzole...

Monika Nožić Monika Nožinić | 25.07.2016. / 13:09

Slika nije dostupna (Foto: Zimo)

Kompanija Microsoft odlučila je smanjiti cijenu svoje konzole Xbox One na samo 226 eura, što predstavlja treće pojeftinjenje u samo dva mjeseca.

Promjena cijene konzole dolazi uoči skore objave novog Xbox One S koji će u prodaju biti pušten 2. kolovoza. U cijenu od 226 eura Xbox One doći će opremljen s 500 GB memorije i igrama Gears of War: Ultimate Edition, Quantum Break, Forza Motorsport 6, Rise of the Tomb Raider i Rare Replay.

Jeftiniji Xbox One najprije će se moći kupiti na stranicama poput Amazona, a nova vrijednost zadržat će se do isteka zaliha.

U usporedbi sa Sonyjevim PlayStationom 4, Xbox One se nije pokazao uspješnim i dok je Sony prodao gotovo 40 milijuna primjeraka konzole, Microsoft svoje podatke krije, iako je EA objavila da je u siječnju taj broj iznosio 19 milijuna.

S druge strane, nova verzija S bit će 40 posto manja, a od klasične Xbox One konzole razlikovat će je redizajnirani hardver. Također, Microsoft za sljedeću godinu priprema konzolu Xbox Scorpio pa je malo vjerojatno da će se nastaviti proizvodnja One konzole.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti