Redmi 3S, nova zvjerka iz Xiaomija

Pratiti Xiaomi je jednako teško kao pratiti cijelu mobilnu industriju.

Saša Fišter sasa@zimo.co | 01.11.2016. / 21:55

Slika nije dostupna (Foto: Zimo)

Xiaomi je vrlo dinamična kompanija koja često izdaje nove uređaje, bilo da se radi o tabletima, pametnim telefonima, narukvicama ili pak nekim drugim tehnološkim gadgetima.

Njihov spektar danas je poprilično širok, no i dalje su ostali najpoznatiji po tome da rade cjenovno pristupačne pametne telefone. Redmi 3S je nov zvjerka iz Xiaomija koja dolzi s 3GB RAM-a i 32GB interne memorije za početak.

Uz to, Redmi 3S ima 5 inčni zaslon HD rezolucije, osmerojezgreni Qualcommov procesor radnog takta 1.4GHz, 13MP stražnju kameru s autofokusom, te 5MP prednju. Uređaj ima i čitač otisaka prstiju kao i vrlo moćnu bateriju kapaciteta 4100mAh.

Kao i svaki drugi Xiaomi uređaj, tako i Redmi 3S dolazi s predinstaliranim Androidom s posebnim korisničkim sučeljem. Ono što je daleko najzanimljivije jest cijena, pa se tako ovaj uređaj trenutno kreće po cijeni od nešto višoj od 1000 kuna, što je sasvim solidna cijena za uređaj ovakvog tipa.

Za kraj osvrnimo se i na sam dizajn. Iako Xiaomi već ima svoju prepoznatljivost kada pričamo o dizajnu, Redmi 3S je vrlo minimalističan uređaj kada govorimo o vanjskom izgledu, a s obzirom da se radi o 5 inčnom ekranu, ovaj uređaj sasvim sigurno odlično leži u jednoj ruci korisnika.

Više detalja o Redmi 3S potražite na ovom linku.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti