Samsung Galaxy S7 pozira na novim 'leaked' fotografijama

Ovih su dana bespućima interneta počele kolati fotografije koje aludiraju na novu generaciju Samsungove S-linije pametnih telefona.

Viktor Gabaj Viktor Gabaj Viktor Gabaj | 01.02.2016. / 21:51

Slika nije dostupna (Foto: Zimo)

Nakon što je Samsung i službeno najavio predstavljanje nove Galaxy S7 obitelji za 21. veljaču, i to dan prije otvaranja čuvenog MWC-a (najvećeg sajma mobilne tehnologije), "procurili" su i prvi renderi koji otkrivaju nešto više detalja o ergonomiji ovog obećavajućeg flagshipa iz Samsunga.

Na fotografiji možemo vidjeti dva modela od kojih jedan najvjerojatnije predstavlja Galaxy S7 Edge Plus, dok za onaj manji možemo pretpostaviti da se radi o klasičnom S7 Edgeu. Sudeći prema ovim 'leaked' materijalima, možemo lako zaključiti kako članovi nove S-linije neće sa sobom donijeti preveliku promjenu u dizajnu pa tako, ako govorimo o materijalima izrade kučišta, možemo očekivati kombinaciju stakla i metala.

Što se tiče specifikacija, kruže glasine kako će novi Galaxy S7 pogoniti Qualcommov Snapdragon 820 te Samsung Exynos 8890 za klasične Edge modele, a zapravo se radi o najjačim procesorima koje tržište trenutno može ponuditi, samo je pitanje koliko je ekipa iz Samsunga spremna iskoristiti njihove performanse.

Spominje se tu i 4 GB radne memorije te povratak utora za microSD karticu, no ipak vrijedi pričekati koji tjedan kada će Samsung i službeno otkriti nove S7 perjanice.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti