Samsung Galaxy S8 i S8+ proglašeni najboljim pametnim telefonima!

Na najvećem mobilnom sajmu u Aziji Mobile World Congress Shanghai dodijeljene su nagrade za najbolje pametne telefone

Hrvoje Jurman Hrvoje Jurman | 30.06.2017. / 09:29

Slika nije dostupna (Foto: Zimo)

Na najvećem mobilnom sajmu u Aziji Mobile World Congress Shanghai koji je organiziran u suradnji s organizacijom GSMA, jučer su dodijeljene nagrade za brojne mobilne kategorije (AMO – Asia Mobile Awards), a najzanimljivija je svakako nagrada za najbolje pametne telefone. Žiri sastavljen od novinara, analitičara i infulencera s mobilnog tržišta odluku o najboljem telefonu donio je na temelju brojnih kriterija poput dizajna, performansi, korisničkog iskustva, jednostavnosti korištenja, inovacije i vrijednosti za novac. Prema njima, nagradu za najbolji pametni telefon dobili su novi modeli Samsungove Galaxy S serije – S8 i S8+, što je još jedna potvrda kvalitete ovih mobilnih uređaja.

Podsjetimo kako je početkom godine na najvećem mobilnom sajmu na svijetu koji se svake godine održava u Barceloni (Mobile World Congress) nagradu za najbolji pametni telefon također dobio Samsungov Galaxy S telefon – S7 Edge.

Novi modeli S8 i S8+ na sljedećem MWC-u koji će se održati u Barceloni početkom sljedeće godine također će biti među glavnim favoritima za nagradu za najbolji smartphone 2017. godine te će se za tu titulu vjerojatno boriti s novim modelima iPhonea i telefonima poput Sonyjeve Xperije XZ Premium, Huaweijeva modela P10/P10 Plus, OnePlusa 5 itd.

Nove modele iz serije Galaxy S pokreće najnovija verzija Snapdragona, odnosno Samsungova Exynos procesora, S8 ima 5,8 inčni ekran rezolucije 1440x2960 piksela, 4GB RAM-a, 64GB memorije i 12MP kameru, dok S8+ dolazi s ekranom dijagonale čak 6,2 inča (rezolucija ekrana je isti kao i na S8), ima 4, odnosno 6GB RAM-a, 64/128 GB memorije, jaču bateriju i također 12MP kameru.

Izvor: GSM Arena
 

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti