Samsung predstavio još dva člana serije Galaxy A

Novi uređaji iz Samsunga donose neke dobro poznate značajke u novom pakiranju s pristupačnijom cijenom.

Martina Čizmić | 09.01.2020. / 08:46

Slika nije dostupna (Foto: Zimo)

Dok svi iščekuju 11. veljače, kad bi Samsung trebao predstaviti novi flagship telefon, u toj tvrtki ne miruju. Predstavili su nove uređaje iz serije Galaxy A - Galaxy A71 i Galaxy A51.

Radi se o telefonima srednjeg cjenovnog razreda koji imaju poboljšane značajke, inteligentnije performanse kamere, jedinstveni zaslon Infinity-O te dugotrajniju bateriju.

Od lansiranja prošle godine serija Galaxy A postala je jedna od omiljenih serija pametnih telefona. Novi Galaxy A71 i Galaxy A51 donose bitne inovacije koje mogu zadovoljiti potrebe suvremenih korisnika, osobito kada je riječ o dizajnu, trajnosti baterije i mogućnostima, rekao je Matthew Jinkyu Jeon, predsjednik Samsung Electronics Adriatic.

Galaxy A71 i Galaxy A51 dolaze s četiri kamere. Glavna kamera, ultraširoka, makro i dubinska kamera u kombinaciji s inteligentnim značajkama omogućuju stvaranje impresivnih fotografija. Glavna kamera fotografira sa 64-megapikselnom kamerom na Galaxy A71 i 48-megapikselnom kamerom na Galaxy A51. Također, ultraširoka kamera sa svojim vidnim poljem od 123 stupnja kreira sliku široku onoliko koliko ljudsko oko vidi. Makro kamera donosi predmete u kristalno jasan fokus radi snimanja svakog najmanjeg detalja, dok dubinska kamera omogućuje subjektima da se istaknu pomoću efekata Live Focus.

Zahvaljujući značajki Super Steady, korisnici mogu snimati kvalitetne videozapise čak i u pokretu. Osim toga, uređaji Galaxy A71 i Galaxy A51 imaju Super AMOLED Infinity-O zaslone od ruba do ruba, što omogućuje jedinstveni vizualni prikaz u 6,7-inčnoj odnosno 6,5-inčnoj inačici.

Uređaji Galaxy A71 i Galaxy A51 dolaze s velikom baterijom od 4500 mAh i 4000 mAh, što korisnicima omogućuje da duže koriste uređaj tijekom dana i podrškom za brzo punjenje. 

Oba uređaja u Hrvatsku stižu tijekom siječnja, po cijeni od 2.799,00 kuna za A51 odnosno 3.499,00 kuna za A71.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti