Samsung predstavio novi Samsung Galaxy Tab A 8.0” - tablet za cijelu obitelj

Galaxy Tab A je dizajniran za cijelu obitelj, s dodatnom ponudom zabavnih sadržaja, kao i sadržaja za najmlađe.

Martina Čizmić | 29.10.2017. / 16:34

Slika nije dostupna (Foto: Zimo)

Samsung je predstavio je novog člana obitelji Galaxy tableta - Galaxy Tab A 8.0’’. Novi tablet namijenjen je svakodnevnoj uporabi cijele obitelji.

Samsung nastavlja raditi na novim smislenim inovacijama koje oduševljavaju naše klijente i zadovoljavaju njihove jedinstvene potrebe, izjavio je Sangsuk Roh, potpredsjednik odjela razvojne strategije poslovne jedinice tableta i mobilnih komunikacija tvrtke Samsung Electronics te dodao: Galaxy Tab A je dizajniran kako za roditelje, tako i za djecu. To je tablet koji je jednostavan za korištenje neovisno o tome jeste li u pokretu ili uživate u udobnosti svojeg naslonjača, a s dugotrajnim baterijom cijela ga obitelj može koristiti tijekom dana.

Kako bi unaprijedio performanse i korisničko iskustvo svakodnevne uporabe, Galaxy Tab A opremljen je svijetlim i impresivnim zaslonom koji čini još ugodnijim gledanje omiljenih TV emisija, igranje igara ili surfanje internetom, čak i pod jakim sunčevim svijetlom. Također, Galaxy Tab A posjeduje filtar plave svjetlosti zaslona, koji balansira svjetlost i smanjuje naprezanje očiju, olakšavajući gledanje sadržaja noću i pod slabim osvjetljenjem.

Dugotrajna baterija kapaciteta 5000 mAh korisnicima omogućava gledanje filmova, igranje igara, slanje elektroničke pošte i još mnogo toga i to sve iz jednog punjenja koje osigurava autonomiju do 14 sati1. S ugrađenom memorijom od 16 GB i mogućnošću proširivanja memorijskim karticama kapaciteta do 256 GB2, Galaxy Tab A omogućava korisnicima pohraniti više aplikacija i sadržaja bilo da su kod kuće ili na putu.

Opcijom Home Mode koja se može prilagoditi tako da prikazuje do tri zaslona, pruža brz pregled informacija kao što su vrijeme, kalendar, vremenska prognoza ili fotografije, čak i dok se uređaj puni, Galaxy Tab A nastoji omogućiti korisnicima praktičnost uporabe. Svaki član obitelji može se zasebno prijavljivati zahvaljujući opciji Multi User Mode, kako bi sigurno spremio omiljene postavke i aplikacije. Pomoću opcije Parental Controls roditelji na jednostavan način mogu postaviti ograničenja upotrebe i prilagoditi dostupni sadržaj kako bi stvorili zabavnu i sigurnu okolinu za mlađe korisnike. Isto tako, korisnici mogu lako vidjeti svoje omiljene aplikacije i sadržaj na prilagođenim Bixby2 početnim zaslonima.

Galaxy Tab A ima prednju kameru od pet megapiksela te stražnju kameru od osam megapiksela s otvorom blende F1.9, kao i poboljšanom bljeskalicom za jasnije i svjetlije fotografije.

Galaxy Tab A je dizajniran za cijelu obitelj, s dodatnom ponudom zabavnih sadržaja, kao i sadržaja za najmlađe.

Kids Mode sadrži uzbudljive igre, videozapise i sadržaje koji uključuju 5000 videozapisa i igara tvrtke LEGO Group, kao i društvene teme LEGO Life app s ekskluzivnim sadržajem „naljepnica“. Također, Galaxy Tab A dolazi s novom izvornom aplikacijom za kodiranje blokova pod nazivom Crocro Adventure; s ovom aplikacijom djeca imaju priliku naučiti puno toga o kodiranju blokova i programiranju putem zabavnih igara unaprjeđujući logičke vještine razmišljanja. Kids Mode sada također ima mogućnost Value Pack opcije pa korisnici mogu preuzimati popularne aplikacije poput LEGO Batman: Beyond Gotham, LEGO Ninjago: Shadow of Ronin, Toca Hair Salon 3 te BRIO World – Railway.

Optimiziran za igranje igara s Game Launchera, Galaxy Tab A pruža poboljšano korisničko sučelje i personalizirano iskustvo igranja s više alata za igranje igara, kao i način Call and Notification Prevention Mode kako bi se korisnici mogli usredotočiti na igranje bez prekida.

Galaxy Tab A pruža zabavu za svakoga s tromjesečnim YouTube Red besplatnim testiranjem uz kupovinu. YouTube Red pruža neprekinuti doživljaj gledanja bez reklama i oglasa, izvanmrežni način rada za gledanje i preuzimanje videozapisa i pristup ekskluzivnim sadržajima kao što su YouTube Red originalni filmovi i serije.

Novi će Galaxy Tab A uoči blagdana biti dostupan na odabranim tržištima u WI-FI ili LTE inačici, u crnoj, srebrnoj ili zlatnoj boji.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti