Samsung predstavio novi telefon koji nudi vrhunske značajke po pristupačnijoj cijeni

Samsung je predstavio novi pametni telefon koji je osmišljen kako bi zadovoljio obožavatelje tog branda.

Martina Čizmić | 23.09.2020. / 17:18

Slika nije dostupna (Foto: Zimo)

Samsung je odlučio predstaviti novi pametni telefon koji je namijenjen ljubiteljima branda. Galaxy S20 Fan Edition (FE) premium je pametni telefon koji sadrži značajke Galaxy S20 serije, poput super glatkog zaslona za scrollanje, kamere s ugrađenom umjetnom inteligencijom, naprednog čipseta, hiperbrze povezivosti, baterije koja traje cijeli dan, proširenog prostora za pohranu, a sve uz moderan premium dizajn, no ne i premium cijenu. 

Stalno razgovaramo s našim korisnicima i uvažavamo njihove povratne informacije. Čuli smo i što im se najviše svidjelo u Galaxy S20 seriji, koje su značajke najčešće koristili i što bi željeli vidjeti u novom pametnom telefonu. Novi Galaxy S20 FE stvoren je kao novi član Galaxy S20 obitelji, a predstavlja novi način uvođenja važnih inovacija među još i veći broj ljudi, kako bi im omogućili sve ono što vole uz najbolje od Galaxyja, rekao je dr. TM Roh, predsjednik i voditelj odjela za mobilne komunikacije, Samsung Electronics.

Galaxy S20 FE dolazi s kamerom vrhunskih značajki, prednjom kamerom od 32MP, s uključenom tetra-binning tehnologijom koja omogućuje trenutno snimanje fotografija vrijednih objave. Zahvaljujući velikim senzorima i obradi s više kadrova, korisnici mogu fotografirati živopisne fotografije čak i pri slabom osvjetljenju, uz jednostavan dodir na zaslonu. Naime, obrada više kadrova u noćnom načinu s integracijom AI okvira stabilizira kadar u pokretu, dok istovremeno značajka 30X Space Galaxy Zoom omogućuje približavanje dovoljno blizu kako bi se ulovio željeni kadar kamerom.

Galaxy S20 FE dolazi u čak šest živopisnih boja, koje odgovaraju svakom stavu, izgledu i osobnosti, a usklađene su i s elementima dizajna karakterističnih za Galaxy S20 seriju. Boje u kojima će Galaxy S20 FE biti dostupan u Hrvatskoj su nebesko crvena, nebesko narančasta, nebesko ljubičasta, nebesko zelena, nebesko plava i nebesko bijela. Također, ovaj premium uređaj sadrži vrhunski teksturirani efekt maglice koji smanjuje tragove otiska prstiju i mrlja.

Dolazi s 6,5-inčnim Infinity-O Super AMOLED zaslonom koji ima frekvenciju osvježavanja od 120 Hz. Opremljen je snažnom baterijom od 4.500 mAh koja podržava super brzo punjenje, moćne AP performanse i super brzo punjenje osigurat će da potraje cijeli dan. Osim toga, Galaxy S20 FE je otporan na vodu i prašinu (IP68), a za vrhunsko mobilno iskustvo brine se podrška za tri generacije nadogradnji operacijskog sustava Android (OS) te popratnim značajkama i odgovarajućom sigurnosnom zaštitom.

Galaxy S20 FE bit će dostupan u Hrvatskoj od 2. listopada. Cijene uređaja kreću se od 4.999 do 6.299 HRK, ovisno o odabranom modelu. 

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti