Samsung priprema Galaxy S7 Active

Najvjerojatnije u lipnju Samsung bi trebao predstaviti novu verziju Galaxyja S7 – model Active koji će imati još izdržljivije kućište, veću otpornost na vodu i veću bateriju

Hrvoje Jurman Hrvoje Jurman | 30.03.2016. / 08:53

Slika nije dostupna (Foto: Zimo)

Samsung je krajem veljače predstavio dva nova modela iz Galaxy S serije, a Consumer Reports ove je uređaje proglasio najboljim pametnim telefonima na svijetu. No, kako smo to već navikli od ove kompanije, ovo neće biti jedina dva modela iz Galaxy S7 serije, već bi tijekom sljedećih mjeseci Samsung mogao predstaviti i verziju novog Galaxyja namijenjenu korisnicima s aktivnim životnim stilom kojima je potreban telefon koji može izdržati padove, udarce, vlagu i slično. Samsung od modela S4 predstavlja 'Active' verzije svog najpopularnijeg smartphonea te će, usprkos činjenici što su novi modeli otporni na prašinu i vodu, tijekom sljedećih mjeseci predstaviti i model Galaxy S7 Active.

S obzirom da su prošli modeli iz ove serije predstavljeni tijekom lipnja, za očekivati je da će Samsung sličnu taktiku primijeniti i ove godine i početkom lipnja predstaviti S7 Active. Iz Samsunga, naravno, ne žele komentirati ove informacije, a do sada objavljene glasine govore kako će S7 Active biti još izdržljiviji (poput uređaja namijenjenih vojsci), imat će još čvršće i otpornije kućište i snažniju bateriju. Evan Blass, vjerojatno najpouzdanija osoba kada su u pitanju glasine o novim uređajima, na Twitteru je objavio kako je trenutno kodno ime ovog uređaja Poseidon te kako će biti još otporniji na vodu u odnosu na aktualne modele iz S7 serije.  

Izvor: PC Mag

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti