Smartphone do 800kn, koji odabrati?

Na tržištu postoje stotine uređaja koji se kreću u cjenovnom rangu oko 120 dolara, no što odabrati?

Saša Fišter sasa@zimo.co | 24.09.2015. / 08:30

Slika nije dostupna (Foto: Zimo)

Iako je na ovo pitanje teško odgovoriti, jer se zaista može pronaći super mobiteli po povoljnim cijenama, pogotovo preko webshopova, ponekad treba malo pričekati i da ovi skuplji modeli dođu na akciju pa da ih kupite.

Primjerice, Oukitel i Mlais su trenutno dostupni po povoljnijim cijenama nego inače, a zalihe su ograničene, zato valja obratiti pozornost. Dosta vas nam šalje poruke i pitaju koji je najbolji mobitel do 1000 ili 2000 kuna, pa s obzirom da je na to pitanje teško odgovoriti, trudimo se uvijek vam pokazati što je povoljno na tržištu da barem pogledate ako vam nešto zapne za oko.

Mlais-ov MX Base je 5 inčni smartphone s novim Androidom 5.1, HD zaslonom, 64 bitnim osmerojezgrenim procesorom, 2GB RAM-a, 16GB interne memorije i baterijom od 4300mAh, koji se može nabaviti po 110 dolara uz kupon “MlaisMX”.

S druge strane, Oukitel je 5.5 inčni uređaj koji dolazi također s Androidom 5.1, HD zaslonom, 2GB RAM-a i 16GB interne memorije, osmerojezgrenim procesorom i 5MP odnosno 13MP kamerom. Cijena uređaja je 113 dolara, što je više nego povoljno, odnosno čak 25 dolara jeftinije od regularne cijene.

Znamo da ovo nije detaljan opis mobitela koje valja kupiti u ovom cjenovnom rangu, ali možda smo barem malo pomogli u odabiru.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti