Sony: Neke od najboljih igara za PS4 stižu sljedeće godine

Evo što nam je sve u novoj godini pripremio Sony...

Monika Nožić Monika Nožinić | 29.12.2016. / 10:57

Slika nije dostupna (Foto: Zimo)

Ako ste mislili da je Sony ove godine bio previše fokusiran na hardver, onda ste vjerojatno u pravu. Ova godina donijela nam je PlayStation 4 Slim i PlayStation 4 Pro konzole, kao i Playstation VR, kompanijin prvi kontroler virtualne stvarnosti. Ipak, to ne znači da nisu radili ništa po pitanju softvera, ali je hardver bio jasan prioritet.

S objavljenim novim proizvodima, Sony svojim Playstation fanovima poručuje da trebaju biti uzbuđeni zbog svih sjajnih igara koje će biti objavljene sljedeće godine.

Predsjednik PlayStation Worldwide Studios Shuhei Yoshida rekao je da fanovi Playstation konzole sljedeće godine mogu očekivati sjajan softver za ovu konzolu. Novi softver iskoristit će punu snagu novog hardvera koji je kompanija objavila u 2016. godini.

Već je poznato nekoliko sjajnih PS4 naslova koji nas čekaju, a to su God of War, Horizon: Zero Dawn, Persona 6 i Uncharted: The Lost Legacy. Producent naslova Bloodborne kaže da njegov tim radi na ambicioznim naslovima, kao i idejama za potpuno nove igre. Ipak, na iznenađenje fanova, Bloodborne 2 još uvijek nije potvrđen.

Izvor: Ubergizmo

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti