Stiže Call Of Duty: Ghosts 2

Povratak duhova u ovogodišnjoj Call of Duty igri...

Monika Nožić Monika Nožinić | 01.03.2016. / 07:00

Slika nije dostupna (Foto: Zimo)

Baš kao i Battlefield, Activisionova Call of Duty franšiza svake godine dobije novo izdanje pa ćemo i krajem ove godine vidjeti novi naslov u serijalu.

Još uvijek nije poznato što možemo očekivati od Call of Duty naslova za 2016. godinu, no prema pisanju britanskog časopisa Games TM, iscurjele informacije u vezi sljedećeg naslova stigle su puno prije očekivanog. Sljedeći Call of Duty naslov bit će Ghosts 2, koji će vjerojatno biti nastavak igre Ghosts iz 2013. godine, no službene potvrde ovih informacija za sada još uvijek nema.

Osim objave potencijalnog imena igre Call Of Duty: Ghosts 2, u časopisu piše da će igra biti objavljena tijekom studenog 2016. godine. Ekipa iz razvojnog tima Infinity Ward već je potvrdila da radi na novom Call of Duty naslovu, a ako uzmemo u obzir da su oni razvili Ghosts naslov, svakako da ne bi bilo preveliko iznenađenje da ove godine vidimo i Ghosts 2.

Iako su ovo trenutno samo nagađanja i glasine, vjerujemo da je riječ o točnim informacijama i s nestrpljenjem očekujemo službeni odgovor Activisiona i Infinity Warda.

Izvor: Ubergizmo

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti