Što pametni telefon Letv 1s nudi za 1000 kuna?

Kakav uređaj možete dobiti danas za 1000 kuna, što dobivate sve u tom “paketu”?

Saša Fišter sasa@zimo.co | 05.09.2016. / 21:08

Slika nije dostupna (Foto: Zimo)

Danas možete za pametni telefon izdvojiti cijelo bogatstvo, te s druge strane možete dati i znatno manje. Sve češće se postavlja pitanje isplati li se izdvojiti 3000-4000 kuna pa i više za mobilni uređaj ili ne?

Iako je ovo pitanje prilično diskutabilno, činjenica jest da neki premium uređaji koštaju puno više iz određenih razloga, no da li vam treba baš tako nešto? Mislim da čak niti ne. Zadnjih nekoliko godina testiram kineske uređaje i mogu reći da su napredovali ogromnim koracima i da uređaji vrijede svake lipe.

Primjerice, Letv 1S je jedan od uređaja koji košta 1000 kuna, a nudi mnogo toga, od zaslona 5.5 inča s FullHD rezolucijom s 401 piksela po inču, osmerojezgrenog procesora na 2.2GHz, 3GB RAM-a i 32GB interne memorije. Osim toga, 1S dolazi s 13MP stražnjom kamerom i 5MP prednjom, PowerVR G6200 grafičkim čipom, te ugrađenom baterijom od 3000mAh.

Dizajn uređaja je u skladu s trendom, što znači da LeTV ne odstupa niti malo od nekih znatno skupljih uređaja. Izrađen od jednog komada metala, 1S leži vrlo dobro u ruci i izgleda fenomenalno. Uz sve to, na stražnjoj strani nalazi se čitač otisaka prstiju koji će dodatno zaštiti uređaj i sadržaj u njemu. LeTV je ugradio i tehnologiju za brzo punjenje baterije, a dolazi i s novim Type-C konektorom. Ako gledamo širu sliku, ono što LeTV sa svojim modelom 1S nudi za svega 1000 kuna je više nego dobra ponuda.

Kad smo već kod pametnih telefone, možda je vrijeme da ga počastimo nekim dodacima.

Ponekad nam nije niti na kraj pameti kakve sve dodatke za pametni telefon možemo nabaviti. Iako ima nekih privremeno zabavnih stvari, postoje i daleko korisnije stvari.

Primjerice, na ovoj rasprodaji možete pronaći sve i svašta poput primjerice fleksibilnog držača kojeg možete okretati kako god želite, točnije u 360 stupnjeva, Type-C USB kabela, raznih slušalica koje možete nabaviti po 10 dolara, raznih Bluetooth privjesaka koji služe ako u slučaju zagubite uređaj možete ga lako pronaći.

Uz to na akciji su trenutno i razni stalci, te dodatne baterije za punjenje uređaja koje ponekad itekako dobro mogu doći. Sve u svemu, popis možete pronaći na ovom linku.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti