TCL Flash Plus 2, prilično dobar stroj za pristojne novce

TCL-ov relativno novi model Flash Plus 2 još je jedan odličan uređaj koji dolazi uz vrlo pristojnu cijenu.

Saša Fišter sasa@zimo.co | 09.06.2016. / 08:22

Slika nije dostupna (Foto: Zimo)

Flash Plus 2 je uređaj s 5.5 inčnim zaslonom, vrlo lijepog izgleda i pristupačne cijene. Naime, radi se o uređaju izrađenom od metalnog kućišta a koji dolazi s FullHD, odnosno zaslonom rezolucije 1920x1080. Osim toga, Flash Plus 2 ima i 3GB RAM-a što mu omogućuje fluidan rad na zahtjevnijim zadacima, a u tome mu pomaže i osmerojezgreni procesor.

Odlična stvar je što Flash 2 dolazi s internom memorijom od 32GB što će vam omogućiti da pohranite prilično velik broj vaših slika i video snimaka. No to nije sve čime se Flash Plus 2 može pohvaliti, pa tako osim spomenutih karakteristika, uređaj ima i čistač otisaka prstiju na prednjoj strani, te NFC čip.

Od ostalih stvari valja spomenuti i bateriju kapaciteta 3000mAh, te prednju kameru od 5MP, odnosno stražnju od 13MP koje će služiti da izvučete maksimum iz prizora koji slikate, a uz koju dolazi i auto fokus i naravno bljeskalica.

Flash Plus 2 dolazi s predinstaliranim Androidom 6.0, tako da odmah u startu možete biti u doticaju s najnovijim softverom. Spomenimo i kako uređaj ima podršku za Dual SIM, pa tako ukoliko imate dva broja, nećete imati problema s korištenjem jednog uređaja.

Za kraj, cijena od svega 179 dolara, odnosno nekih 1170 kuna je i više nego pristupačna. Spomenimo samo kako u ovu cijenu nije uračunat trošak uvoza.

Sve u svemu, TCL je napravio još jedan odličan uređaj po pristojnoj cijeni, lijepog dizajna i svih potrebnih mogućnosti koje vam trebaju za svakodnevno korištenje.

Osim što možete postati vlasnik ovog mobitela, za Dan očeva možete svog roditelja iznenaditi nekim gadgetom s ovog popisa gdje se trenutno sve nalazi na akciji od 50%.

 

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti