Tjedan dobrih cijena za Oukitelove uređaje

Od 5. - 12. svibnja Oukitel ima rasprodaju svojih uređaja pa se tako mogu pronaći vrlo interesantne cijene.

Saša Fišter sasa@zimo.co | 06.05.2016. / 09:28

Slika nije dostupna (Foto: Zimo)

Oukitel je ime koje se često povlači po medijima, a radi se o niskobudžetnim uređajima koji nude prilično dobro karakteristike poput moćne baterije, glavne karakteristike koje nudi Oukitel.

Ova se kompanija fokusirala na uređaje s jakim baterijama, pa tako u ponudi imaju K4000, K6000 Pro i K10000 a radi se o mAh baterije, što znači da ovdje imamo ponudu uređaja koji itekako dugo mogu izdržati bez potrebe za nadopunjavanjem. 

Cijene uređaja variraju od 50-ak dolara pa do 160 za najjači model K10000. Ono što valja istaknuti jest neka zlatna sredina Oukitel K6000 Pro koji u ovom promotivnom razdoblju drži cijenu od 145 dolara, u što naravno nije uključena carina i PDV. Ovaj uređaj osim moćne baterije ima i FullHD zaslon, 3GB RAM-a i 32GB interne memorije, te prednju kameru od 8MP odnosno stražnju od 16MP s dvostukom LED bljeskalicom i auto-fokusom.

Također, na stražnjoj strani se nalazi čitač otisaka prstiju, a valja spomenuti i kako je uređaj otporan na vodu i prljavštinu.

Uz Oukitelovu ponudu uređaja, u ovom akcijskom razdoblju možete nabaviti i razne dodatke za uređaj poput ventilatora, što opet dobro dođe u ljetnim danima kada je vruće, torbicu za sve vaše konektore, kablove i druge sitnice, selfie stick, vanjske baterije ili stalke za uređaj.

Ponuda se može pogledati na ovom linku, a ukoliko nešto pronađete, obratite pažnju da ove cijene vrijede do 12. svibnja!

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti