Ulefone Be Pro 2, smartphone s naglaskom na video snimanje

Ulefone je jedan od onih uređaja za koje možemo reći da su u stanju dati prilično dobre rezultate za malo novaca.

Saša Fišter sasa@zimo.co | 04.11.2015. / 13:03

Slika nije dostupna (Foto: Zimo)

Ulefone se može pohvaliti svojom kolekcijom pametnih telefona nižeg cjenovnog razred više nego solidne kvalitete. Neke od uređaja već smo isprobali, a za njih imamo samo riječi hvale. Uređaj cjenovno odgovara nižem rangu, no njegove karakteristike bez problema ga mogu smjestiti u srednji razred.

Kompanija je nedavno lansirala novi model Be Pro 2, 5.5 inčni phablet s Corning Gorilla Glass 3 ekranom rezolucije 1280 x 780. Uređaj dolazi s ugrađenih 2GB RAM-a i 16GB interne memorije, proširive do 128GB uz pomoć microSD kartice.

Ulefone sa svojim Be Pro 2 modelom želi jasno obznaniti prednosti svoje kamere, pa tako uređaj može snimati u FullHD rezoluciji, odnosno 1080p. Stražnja kamera od 13MP s f/2.2 omogućuje upravo to i naravno slikanje oštrih fotografija.

Prednja kamera je 8MP i bit će sasvim dovoljna za vaše selfije. Baterija nije baš najjača strana uređaja, pa tako Be Pro 2 ima ugrađenu litij-ionsku bateriju od 2600mAh koja traje 12 sati korištenja na WiFi-u. Od ostalih stvari valja spomenuti četverojezgreni procesor na 1GHz, te unaprjeđenja u zvučnom sistemu uređaja, za koje iz kompanije tvrde da je čak 13% bolja nego na prijašnjem modelu.

Na kraju, preostaje nam još samo navesti cijenu, pa tako Be Pro 2 možete nabaviti po cijeni od 120 dolara, odnosno 800 kuna što je i više nego povoljno za uređaj koji nudi sve što i Be Pro2. Više informacija možete potražiti na ovom linku.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti