Ulefone Be Touch 3 za samo 100 dolara

Moram priznati da se danas za 100 dolara može nabaviti prilično dobar pametni telefon koji će zadovoljiti svakog prosječnog korisnika.

Saša Fišter sasa@zimo.co | 03.12.2015. / 01:10

Slika nije dostupna (Foto: Zimo)

O brandu Ulefone već smo pisali, čak neke model i isprobali i zaista se radi o prilično solidnom telefonu. Ovaj puta, Be Touch 3 može se nabaviti po vrlo povoljnoj cijeni od samo 100 dolara, a radi se o uređaju koji dolazi s 3GB RAM-a, 16GB interne memorije, čitačem otisaka prstiju i 64 bitnim procesorom.

Ulefone Be Touch 3 ima FullHD zaslon veličine 5.5 inča s Gorilla Glass 3 staklom, SONY-jevom baterijom koja ima tehnologiju brzog punjenja, te naravno podršku za 4G mrežu.

Rasprodaja je ograničena na samo 100 komada, no ako ste propustili ovu ponudu imate prilike dobiti ga za 100 dolara ako se priključite nagradnoj igri.

Što se tiče ostalih detalja uređaja, Be Touch 3 ima stražnju kameru od 13MP te prednju od 5MP koja ima ima kut od 80 stupnjeva. Nadalje tu je i baterija od 2550mAh, a sama tehnologija nalazi se unutar metalnog kućišta koji pomalo podsjeća na iPhone 6. I za kraj, Be Touch 3 dolazi s predinstaliranim Androidom 5.1 Lollipop, tako da imate svu najmoderniju tehnologiju.

Više informacija o ovoj ponudi i nagradnoj igri, te samom uređaju potražite na ovom linku.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti