UMi Super, još jedan odličan uređaj za zahtjevne korisnike

UMi se zadnje vrijeme sve češće pojavljuje kao uređaj pristojne cijene i vrlo dobrih karakteristika.

Saša Fišter sasa@zimo.co | 21.07.2016. / 08:40

Slika nije dostupna (Foto: Zimo)

Neke od uređaja iz UMi-ja već smo imali prilike testirati i za sada imamo samo riječi hvale. Fina završna obrada pokazuje da se u kompaniji brinu za korisnika koji će na kraju krajeva taj uređaj koristiti. Njihov model Super je još jedan vrlo moćan uređaj koji dolazi s 5.5 inčnim Corning Gorilla Glass 3 Sharp zaslonom s FHD (1920 x 1080) rezolucijom, što nam je uvijek drago vidjeti.

Da se radi o iznimno moćnom uređaju govore i ostale tehničke specifikacije poput 4GB RAM-a, 32 GB interne memorije proširivo do 256GB, Helio P10 osmerojezgreni procesor radnog takta 2.0 GHz, snažnom baterijom od 4000mAh, te “Super High-Speed” Panasonicove kamere od 13MP na stražnjoj strani i 5MP na prednjoj. 

Uređaj ima i 3D čitač otisaka prstiju na stražnjoj strani koji će otključati uređaj za samo 0.1 sekundu, tvrde iz kompanije. Isto tako UMi Super dolazi s USB Type-C konektorom za punjenje kojeg istodobno možete koristiti i za prijenos podataka, pa tako možete prebacivati video snimke i fotografije za vrijeme dok se uređaj puni.

Od ostalih stvari valja spomenuti i kompaktnost uređaja, iako je prilično velik, zahvaljujući uskim okvirima i zaobljenom metalnom kućištu, uređaj fino leži u ruci. Super podržava i Dual SIM, te Dual 4G, a da bi sve radilo glatko, tu je Android 6.0.

Cijena uređaja je 220 dolara, odnosno oko 1300 kuna (bez poštarine i PDV-a), što je opet prilično dobra cijena za specijacije koje nudi UMi Super!

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti