Uskoro stiže nova borilačka zanimacija

EA Sports UFC ponovno se vraća u ring!

Monika Nožić Monika Nožinić | 10.11.2017. / 18:44

Slika nije dostupna (Foto: Zimo)

Kompanija Electronic Arts najavila je najnoviju igru iz ranga mješovitih borilačkih veština, UFC 3, koja već ima zakazan datum izlaska - 2. veljače sljedeće godine.

Ovaj put igra donosi znatno bolje i realističnije animacije od svog prethodnika i kreiranih pomoću Real Player Motion tehnologije, što igračima pruža nove načine borbi.

Ova je tehnologija zaslužna i za izradu vjernih, digitalnih boraca, kao što su Anderson Silva i Conor McGregor, koji je ujedno i naslovno lice igre, ali i prenošenje njihovog autentičnog stila kretanja i borbi.

Tu je i novi G.O.A.T. mod građenja karijere, koji će igri dodati i obračune izvan ringa, primjerice na konferencijama za javnost. Osim što više treniranja, potrebno je i pažljivo birati ugovore, ali i polako graditi bazu obožavatelja.

Postoji i mogućnost izgradnje tima iz snova, prikupljanjem svih većih boraca, koje će igrači unaprjeđivati kroz dinamičke izazove koji će im donositi i in-game nagrade. Za multiplayer igranje postoji nekoliko novih modova, ali i mogućnost kreiranja novog, s pravilima koje postavljaju igrači.

UFC 3 izaći će za Playstation 4 i Xbox One konzole i već je dostupan za prednaručivanje, a oni koji to učine, dobivaju pristup igri tri dana ranije, odnosno od 30. siječnja. 2018. godine.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti